MLADI LAVOVI SPREMNO DOČEKUJU NOVU SEZONU PUNU IZAZOVA!

Mladi Lavovi spremno dočekuju novu sezonu punu izazova. Novi sef stručnog štaba Igor Nikolić istakao je svoje utiske o klubu i o pripremnom periodu.

Pobedom nad PKB-om  ste zavrsili pripremni period, prvo kolo Rakovica?

  • Da, veoma sam zadovoljan pripremnim delom i utakmicom sa PKB-om, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo primili samo sedam golova. U drugom poluvremenu su svi igraci dobili sansu da se nametnu za predstojecu sezonu. Ocekujem dobru utakmicu protiv ekipe Rakovice, i nadam se da cemo prikazati igru iz pripremnog dela.
Kakvi  su opsti utisci u Novom Beogradu nakon mesec dana rada?
  • Utisci su odlicni. Uslovi za rad su vise nego dobri, i ovde se mogu posvetiti samo trenerskom poslu. Svakako mi odgovara sam koncept stvaranja igraca za seniorski pogon, i afirmaciju istih kroz prvu ligu.
Da li ste zadovoljni ekipom koja ce nastupiti u predstojecoj sezoni?
  • Izuzetno sam zadovoljan. Sa nekolicinom igraca sam vec saradjivao u prethodnom klubu i drago mi je da imam priliku da ulozim svu svoju energiju i znanje i da iz ovih igraca koji nesumnjivo imaju potencijal izvucem maksimum, i siguran sam u to da cemo zajedno uspeti u tom cilju.
Cilj ekipe za sezonu 2019/2020.?

 

  • Ne bih se usudio da postavljam ciljeve ovako rano pred pocetak sezone. Ono sto je cilj sigurno da je da na svakoj utakmici damo maksimum i pokazemo sav svoj potencijal, pa cemo na kraju videti za koje ce mesto to biti dovoljno. Ukoliko nam se bude ukazala prilika potrudicemo se i da jacim ekipama pomrsimo konce.
Poruka za kraj svim mladim rukometasima u Novom Beogradu!

 

  • Vec od sledece godine ocekujemo da okosnicu igraca prvog tima budu iz nase skole rukometa, tako da je na vama lavici da redovno trenirate i dajete maksimum na svim treninzima i utakmicama, a klub ce to znati da nagradi i ceni u skorijoj buducnosti. Sa Novim Beogradom u nove pobede.

 

Najjače pojačanje Novog Beograda jeste Srdjan Djordjević Zenga koji je rešio da pomogne Mladim Lavovima u novoj sezoni na golu i u radu sa mladim golmanima. Pored njega novi članovi su mladi Aleksa Stanić iz Partizana, Jovanović Miahilo iz Crvene Zvezde i nešto iskusniji Martinović Luka. Iz juniorskog pogona priključeno je par mladih perspektivnih igrača koji čekaju svoju šansu što je praksa kluba i budućnost!

U pripremnom periodu Novi Beograd je odigrao pet prijateljskih utakmica:

Dinamo vs Novi Beograd 28:26

Obilić vs Novi Beograd 30:27

Jabuka vs Novi Beograd 23:27

Burgan, Kuvajt vs Novi Beograd 21:21

Novi Beograd vs PKB 29:23

Mladi Lavovi u prvom kolu Prve lige Centar dočekuju Rakovicu u nedelju od 19:30h u hali Pinki.  Očekujemo vas! Sa Novim Beogradom u nove pobede! 

You might also like