Mini turnir “Svaski venac”

Protekle nedelje je održan mini turnir “Savski venac” na prelepom sportskom centru “Majdan” na Senjaku. Rukometni klub “Novi Beograd” su na turniru koji je bio revijalnog karaktera predstavljali dečaci 2001. i 2002. godište koji su tako bili i najmlađi učesnici.
U konkurenciji Partizana, Železničara i Rakovice, Novi Beograd je pobrao najviše simpatija.
U prvoj utakimci naši mališani su nadigrali Rakovicu i pobedili ubedljivim rezultatom 19-3.
U drugoj utakimci sa sjajnim igračima Železničara 2 igrali smo nerešeno 13-13, a u poslednjoj utakmici turnira pobeđen je Železničar 1 13-6! Treba istaći da su puleni sjajnog trenera Barnka Miloševića prvi put igrali turnir ovakvog karaktera i da su bili sjajni.
Najviše se istakao golman Tasić Dušan koji je i pored povrede zadnje lože koju je zadobio odbranivši sedmerac bio nerešiva enigma za 2 godine starije protivničke igrače…
Pored 3 utakmice koju su mali rukometaši odigrali taj dan većina njih je došla i na popodnevni trening koji im naravno, nije bio obavezan… Rukometa nikad dosta!

 

 

 

Grupnu sliku RK Novi Beograd: stoje sleva na desno: Radojičić Uroš, Žarković Nemanja, Mladenović Jovan, Cvijetić Pavle, Mradaković Nenad, Zlatković Mihajlo, trener Branko Milošević.
Čuče sleva na desno: Veljović Veljko, Golubović Savo, Stanić Uroš, Tasić Dušan

 

Turnir Savski Venac br1

Zajednička slika svih učesnika turnira “Svaski venac”

 

 

 

 

 

Objavljeno 01. Decembra 2010

You might also like