Mini rukomet 001

25.10.2009. u Novoj Pazovi u organizaciji rukometih klubova Partizan i Nova Pazova, a u saradnji sa rukometnim savezom Srbije organizovan je prvi u nizu turnira u mini rukometu.
Na turniru su ucestvovali decaci i devojcice rodjeni 1998. godine i mladji. Takmicile su se ekipe decaka, devojcica i miks – dečaci i devojčice. Igralo se po EHF modelu mini rukometa (4+1), na dva mini terena, sa malim golovima prilagodjenim za navedeni uzrast.

Rukometni klub “Novi Beograd” je na turniru učestvovao sa 2 ekipe dečaka rodenim 1999. i mlađe. Iako najmlađi na turniru i prvi put na takvoj manifestaciji nasi klinci su prikazali sjajnu igru. Istaćićemo neresen rezultat protiv Stare Pazove (6-6) i ubedljivu pobedu protiv Partizana (8-3)

 

Sastavi ekipa:

Novi Beograd 1:

Radisavljevic Strahinja, Ančić Aleksandar, Savičić Nikola, Nesić Nemanja, Usak Lazar, Marinković Aleksa, Starčević Luka, Daljević Luka, Mazalica Uros, Pisarić Đorđe.
Trener Makismović Nikola


Novi Beograd 2:

Babić Petar, Jevđović Branko, Savić Dragutin, Nenadović Uros, Stojanović Đorđe, Đorđević Dusan, Kostić Nemanja, Milosević Nikola, Stojković Ivan, Skočajić Uros.
Trener Simić Milos

 

 

 

 

 

Objavljeno 29. Oktobra 2009

You might also like