Mini liga – Novi Beograd po starom

Za 2001. godište na startu doigravanja u okviru Super lige međusobno su igrale naše dve ekipe. Novi Beograd je ubedljivo savladao NBGD 15-4 i tako istakao kandidaturu za prvo mesto u ligi. Ekipa New Belgrade je danas su bila izuzetno ubedljiva i pobedila vršnjake iz Radničkog 1949 rezultatom 19:2! Stručni štab na ovoj utakmici je uz trenera Bobana Panića bio pojačan Nikolom Bjelićem prvotimcem našeg kluba, koji je danas asistirao u pobedi!

Dečaci 2002. su obe utakmice rešili u svoju korist. Novi Beograd je u neizvestnom finišu savladao Studentski grad golom u poslednjim sekundama iz sedmerca Pavla Cvijetića za konačnih 9-8. Ekipa NBGD napreduje iz utakmice u utakmicu. Pobeđen je Voždovac rezultatom 10-5.

I devojčice Novog Beograda bile su na visini zadatka desetog vikenda Mini lige. Ekipa koja nastupa u konkurenciji devojčica rođenih 2000. i mlađih savladala je Vrčin sa 15-8 čime smo pokazali da polako ali sigurno hvatamo priključak u ovom godištu koje je u trenažnom procesu ispred nas čak tri godine. Ekipa 2002. je napravila još jedan korak ka zlatu u ovoj konkurenciji u kojoj je po svemu viđenom do sada veliki favorit. Naše gracije su zabeležile sigurnu pobedu protiv Radničkog iz Beograda slavivši s 18-11. Desetog vikenda Mini lige sve naše članice su bile na zavidnom nivou ali ćemo odvojiti Ivanu Topić i Nevenu Vitas koje su debitovale za naš klub u meču protiv Vrčina, odnosno Radničkog.

You might also like