Milunović i Golubović nakon deset godina kreću dalje!

Rukometni klub Novi Beograd je ponosan na Milunović Vojislava i Golubović Milana jer su zajedno prošli mnogo toga za deset godina koliko  klub postoji. Njihova ljubav prema rukometu, želja i motivacija je neverovatna i doprineli su mnogo svom klubu ali vreme je za rastanak i dalji put razvoja ova dva talentovana igrača.

Milunović Vojislav igra na poziciji levog i srednjeg beka i neverovatan je borac u odbrani, bio je kapiten seniorske ekipe u  poslednjoj sezoni. Sa mladjim kategorijama osvojio je sve što se osvojiti može i kadetski je reprezenativac Srbije.

  • Napustiti neko mesto posle 10 nezaboravnih godina nije lako. Ovde, u mom Novom Beogradu sam odrastao i proveo svoje detinjstvo. Detinjstvo koje ne bih menjao ni za sta na svetu. Secam se svega, od prvih utakmica mini lige, debitantskog nastupa za prvi tim do poslednje sezone sa kapitenskom trakom oko ruke. Mnogo emocija je prisutno, jer znam da napustam svoju kucu i mnogo prijatelja koje sam stekao u njoj. Obecavam da cu se jednog dana vratiti i ponovo poneti ovaj dres!!! SA NOVIM BEOGRADOM U NOVE POBEDE!!!

Milan Golubović je desni bek i jedan od retkih levorukih bekova koji odlično igraju u fazi odbrane a u napadu je pravi bombarder. Praktično kao najbolji klupski prijatelj sa Vojislavom takodje je osvojio sve što se osvojiti može u mladjim kategorijama i takodje je kadetski reprezentativac Srbije.

  • Zahvalio bih svim igračima, trenerima i  stručnom štabu na dosadasnjoj saradnji. Zahvalan sam svemu sto sam naucio ovde, na svim lepim trenucima, svim treninzima, utakmicama, turnirima, na svim osvojenim trofejima i medaljama. Bilo mi je drago sarađivati sa vama svih ovih godina. Novi Beograd ću uvek smatrati kao svoj dom. Klubu želim svu sreću u daljim izazovima. Rukometni klub Novi Beograd nikad neću zaboraviti i uvek će imati posebno mesto u mom srcu!

RK Novi Beograd se ponosi sa svojim igračima i obećava da će im pronaći pravu sredinu za dalji razvoj u želji da dostignu najviše domete u rukometu. Srećno Lavovi! 

SA NOVIM BEOGRADOM U NOVE POBEDE!

 

 

 

You might also like