Marija Tepša – zavolela rukomet gledajući treninge sestre

Nadugo zatim odlučila je da krene Natašinim stopama. Od kraja februara nezamenjiv je član mlađe grupe. Redovna je i disciplinovana na treninzima, izuzetno je brza i borbena i kao takva odmah je skrenula pažnju na sebe.
Otkriva nam da joj u „rukometnoj školi“ dopunske časove daje Nataša s kojom redovno vežba u slobodno vreme. Na pitanje da li će da postane bolja rukometašica od sestre kroz smeh i zagonetno je kratko rekla „Videćemo“.
U koju školu ideš i kakav si đak?
– Idem u Osnovnu školu “Knjeginja Milica”. Drugi sam razred i odličan sam đak. Od predmeta najviše volim likovno i fizičko. Volim da crtam i da se bavim sportom tako da su ova dva predmeta u potpunosti po mojoj meri.
Zbog čega si se odlučila da treniraš rukomet?
– Gledajući treninge starije sestre Nataše mnogo mi se svideo ovaj sport i rekla sam tati i mami da bih volela da probam da ga treniram. Uslišili su moju želju. Sada pored ritmike treniram jedan totalno drugačiji sport i presrećna sam zbog toga.
Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
– Najviše volim kada igramo između sebe jer se tada najviše zabavimo. Takođe, volim i kada igramo i razne rukometne igrice i kada treneru šutiramo sedmerce.
Šta misliš o treneru koji te vodi?
– Trener je OK. Predan je svom poslu i maksimalno se trudi da nam prenese rukometno znanje.

You might also like