Lundaspelen 2012. – 4.dan – današnje utakmice

B11

Srebro Novom Beogradu!!!

Naši najmlađi dečaci su u zabeležili tri pobede i jedan poraz danas što im je donelu srebrnu medalju u svom prvom učešću na turniru Lundaspelen. Puleni trenera Miloševića uspeli su da se oporave od jučerašnje šokantne eliminacije i da odigraju na visokom nivou sve današnje utakmice. U finalu protivnik nam je bila ekipa višestrukog šampiona Evrope Hrvatski Zagreb Croacija Osiguranje. Posle izuzetno tvrdog prvog pulovremena kada je rezultat na semaforu bio fudbalskih 1-1, u drugom poluvremenu viđena je takođe kvalitetna partije obe ekipe. Utakmicu je presudilo per tehničkih grešaka naših dečaka kojima je to bil četvrta utakmica u danu!!! Rezultati B plejofa:

1/8 finala: Novi Beograd – Lugi 1 11-10

1/4 finale: Novi Beograd – H43 13-3

1/2 Finale: Novi Beograd – Lugi 2 13-3

FINALE: Novi Beograd – Zagreb CO 5-7 (1-1)

Svakako da moramo biti preazadovoljni srebrom pogotovu kada se ima u vidu da su im ovo prve utakmice na velikom terenu! BRAVO !!!

Srebro za Novi Beograd osvojili su:

Tasić Dušan, Knežević Tomislav, Jelić Strahinja, Anđelković Strahinja, Kopandanović Aleksandar, Nešić Ignjat, Bogdanović Mihailo Lazar, Marić Pavle, Žarković Nemanja, Cvijetić Pavle, Krstić Filip, Mladenović Jovan, Stanić Uroš, Zarić Veljko. Trener Branko Milošević.

B13

Novi Beograd u A finalu !!!

Dečaci Novog Beograda igraju veliko finale Lundaspelena !!! U četvrtfinalu Novi Beograd je savladao danski Visse 16-11. Tokom celog meča naši momci su bili u vođstvu i kontrolisali rezultat. Igra nije bila na očekivanom nivou, pre svega zato što su dečaci bili stegnuti… U polufinalu protivnik nam je bila Švedska ekipa Ahus, inače vicešampion u zemlji Vikinga. Duboka zona Ahusa 3-3 zadavala je dosta problema našim dečacima. Presudila je naša čvrsta odbrana 3-2-1. Starčević je bio nezaustavljiv u napadu, a imao je i podršku saigrača, naročito u drugom poluvremenu! Kada je bilo bitno Nešić je odbranio sedmerac, I nekoliko teških lopti sa krila… U samoj završnici odličnu rolu imao je Mazalica koji je sa nekoliko golova I asistencija samo potvrdio pobedu! Sve častitke za dečake I trenere I srećno u finalu protiv domaćeg Lugija! Rezultati današnjih utakmica:

1/4 Finale:

Novi Beograd – Visse 16-11 (7-5)

1/2 Finale:

Novi Beograd – Ahus 16-13 (10-7)

Finale se igra u nedelju 14.20 časova u Idrotshalenu !!!

 

Lundaspelen 2012. – 4.dan - današnje utakmice

B 18

Novi Beograd – Ajax Kpenhagen 10-23

Juniori Novog Beograda poklekli su u 1/8 finala Lundaspelena od danskog Kopenhagena . Dosta čudnih okolnosti vezano je za ovu utakmicu. Naime, poslednjeg dana takmičenja po grupama domaćin je iz samo njima poznatih razloga promenio pozicije u kosturu A plejofa, tako da su naši momci uprkos prvom mestu u 6.grupi igrali sa drugoplasiranima iz Elitne grupe umesto sa četvrtoplasiranim TMS Ringstedom. Ispalo je da je bolje bilo da smo u grupi bili 2. jer bi imali lakšeg protivnika od Ajax Kopenhagena koji su apsolutno prvi favoriti turnira. Vratimo se utakmici, u kojoj su naši momci potpuno nadigrani. Kada se Dancima dozvole otvoreni šutevi sa 9 m i ne spreči kontra malo ko ima šanse. Baš tako se i razvijala utakmica. Vrlo brzo Kopenhagen je stekao veliku prednost i naši igrači nisu imali snage a ni znanja da ih stignu. Za svaku kritiku je ubedljiv poraz kojim su juniori završili takmičenje na ovogodišnjem Lundaspelenu.

You might also like