Lundaspelen 2012. – 3.dan

Guslar Puletić

Nikola Puletić je verovatno najbolji golman na turniru za juniorsku kategoriju B18. Najbolje su njegove kvalitete na svojoj koži osetili rukometaši Hamburga koji su mu dali 1 gol za poluvreme!? Tajna u dobrim odbranama i sjajnoj koncentraciji je u svakodnevnom slušanju guslarskih pesama najpopularnijih crnogorskih izvođača… naime, Nikola svako veče pred spavanje legne pre svojih saigrača i upušta se i priprema uz muziku na guslama. Saigrači se nisu usudili da krenu njegovim stopama jer su procenili da bi na njih ta muzika delovala drugačije!?

Ujak Miško

Tačno 600 kilometara u jednom pravcu je prevalio automobilom Miško Todorović da bi navijao za najmlađu gurpu dečaka iz Novog Beograda. Ujak našeg trenera Baneta već godinama živi i radi u Stokholmu, i nije mu bilo teško da sedne u auto i prevali toliki put da bi nas bodrio. Toliko je bio oduševljen igrama mališana da je odseo u hotelu i gledao ih i u nastavku takmičenja! Bravo Miško!


Lundaspelen 21012. – 3.dan
Šoping iz snova

Jedno od najpopularnijih mesta svih članova naše ekspedicije je veliki šoping centar „Nova Lund”. Svakodnevno je bar jedna naša ekipa išla u šoping zajedno sa svojim trenerima. Najkupovaniji artikli su bile rukometne lopte i patike. Pojedinci nisu zaboravili ni svoje najbliže pa su im pripremili novogodišnje iznenađenja… Niko nije mario za to što su cene uglavnom mnogo veće nego u Beogradu, samo je bilo bitno da se nešto pazari …

Svemogući dr Vlada

Doktor naše ekipe Vladimir Radović je svemoguć! Nekoliko igrača iz najstarije grupe je prilično rovita krenula na turnir u Švedsku! Najkritičnija situacija je bila sa Jovanom Popovcem bekom juniorske ekipe kome su pojedini doktori predvideli dužu pauzu. Za Vladu je to bio izazov da ga sa nekoliko tretmana lomi-lomi i sa par masaža spremi već za prvu utakmicu. Kako ga je zalečio dovoljno govori podatak da Jovan prosto leti po terenu i svakako je jedan od najzapaženijih igrača naše juniorske ekipe!

You might also like