Lundaspelen 2012. – 2.dan

Stigli navijači iz Beograda !

Jutros je u Lund stigla značajna grupa naših vernih navijača. Njih šestoro predvođeni Radetom Cvijetićem direktno sa aerodroma u Malmeu su stigli na drugo poluvreme utakmice u Stangbiju gde su igrali dečaci iz kategorije B11. Nisu žalili sredstva da sednu u dva taksija i stignu da bodre svoju decu! Tako se voli i navija za Novi Beograd!

Fotograf Sneža

U brojnoj ekspediciji Novog Beograda izdvaja se jedna plavuša koja se ne odvaja od fotoaparata. Snežana Jelić koristi svaku priliku da na fotografijama zabeleži nezaboravne trenutke sa utakmica iz Lunda. Sve njene fotografije biće objavljene na klupskom sajtu a dosta njih možete ovih dana da gledate i na klupskom facebook-u.

Tasa u dvostrukoj ulozi

Golman najmlađe grupe Dušan Tasić pored značajnog učinka na golu svoje ekipe izuzetan učinak ima i u napadu. Naime, trener Bane Milošević je u obe utakmice iskoristio priliku da u završnici utakmica Tasu stavi u napad. On se na najbolji mogući način odužio sa par odličnih asistencija i sa verovatno najlepšim golom na utakmici sa danskim Viseom kada je posle sjanjne fitne uradio još bolji skok šut i postigao prelep gol. Za taj potez nagrađen je ovacijama starijih drugara iz kluba!

Don Žuan

Da se bira mister turnira u Lundu bez konkurencije bi nagradu osvojio Andrija Samardžić bek 1999. godišta. Andrija svojom pojavom i izgledom izaziva veliko interesovanje , pre svega kod plavuša iz švedske i danske… Svi su primetili da se retko dešava da primeti lepu devojku a da je ne prokomentariše. Zbog toga je I dobio nadimak – Don Žuan

You might also like