Lundaspelen – 4. dan

Najbliži plasmanu u finale bili su najstariji dečaci 1999. kojima je za malo izmaklo finale. Bolji od nas u polufinalu bio je Ankaret koji je imao više sreće nakon izvođenja šat-auta i pobedio 21-19. Pre toga u osmini finala i četvrtfinalu lako smo savladali Hilerod odnosno Lugi. Svakako da je ne ulasku u finale dosta kumovao i loš zdravstveni bilten tokom turnira.
Dečaci 2000. godište su ispali u B polufinalu od Treleborga. Pored mnogobrojnih problema koji su nas pratili pre Švedske, i u Švedskoj smo imali problem sa povredama i suspenzijom Ivkova koji je dobio  crveni karton u četvrtfinalu. Tomov je već posle 5 minuta napustio igru zbog neugodnog udraca u koleno tako da je poraz od 7-4  bio neminovan.
2001. godište je prevazišlo svoje trenutne mogućnosti i plasmanom u polufinale zabeležilo sjajan uspeh. Odlično odigrana utakmica u 1/8 finala protiv norveškog Fjelhamera i prilično laka pobeda u četvrtfinalu protiv Kristijanstada donela nam je borbu za finale. Dalje nismo mogli jer je dosta bolji rival bio danski HIK. 8 – 16.
Puleni trenera Miloševića poklekli su u četvrtfinalu protiv H 43. Protivnik nam je naneo ubedljiv poraz (20-9). Nismo imali odgovor na brzu i dopadljivu igru šveđana koji su savku našu grešku kažnjavali ubitačnim kontranapadima.
Najmlađi dečaci, rođeni 2003. su takođe ubedljivo poraženi od danskog FIF-a 23-6. Ekipa koja je na okupu više od 5 godina demonstrirala je fantastičnu igru za ovaj uzrast. U istoj konkurenciji su osvojili pobednički pehar prošle godine, tako da može da nam bude čast što smo igrali protiv takve ekipe. Sledeće godine u kompletnijem sastavu ćemo sigurno biti konkurentniji za bolji plasman.
Još jedan Lundaspelen za naše rukometaše je završen. Rezultatski manje uspešan nego prethodne godine ali će nam svakako dati jasne smernice za još bolji i kvalitetniji rad.

You might also like