LMK – Dve pobede po kiši

Mesto odigravanja: Teren 5. Beogradske gimnazije

Sudije: Berdić i Jandrić

Sedmerci: SKBG 2(1), Novi Beograd 2(2)

Isključenja: SKBG, Novi Beograd

Novi Beograd: Draganić (7 odbrana), Dželešoski, Đotunović 3, Milunović 5(3), Golubović 3, Tomov 1, Kovačević 2, Biočanin, Rajić 6 (odbrana).

U zaostaloj utakmici 7.kola LMK Novi Beograd B je zadržao nepobedivost u ligi pobedom nad SKBG-om. Utakmica je igrana po kiši, ali su se dečaci i jedne i druge ekipe odlično snašli po barama pokrivenom terenu i sa natopljenom loptom. Utakmicu su obeležile naša dobra odbrana, dobri golmani ali pre svega tri spektakularna gola Luke Đotunovića koji sa pozicije levog krila svaki put pogađao od stative iako je loptu bilo jako teško kontrolisati.

Do kraja prolećnog dela sezone preostale su nam još dve utakmice. Prva je u ponedeljak u 18.10 h u hali Pinki u Zemunu protiv Rukobela B, i sledeći vikend protiv Studentskog grada.

Devojčice 2000.

Devojčice Novog Beograda zabeležile su drugu pobedu u ovogodišnjoj Ligi mlađih kategorija Rukometnog saveza Beograda u konkurenciji igračica rođenih 2000. i mlađih. Kao gosti smo bili bolji od Beograda1 savladavši ga na terenu Osnovne škole „Stevan Sinđelić” s 9:5. Meč na Konjarniku obeližila je kiša koja je padala od početka do kraja meča. Naše gracije su se odlično snašle po klizavnom i mokrom betonu iako im je ovo prvi put u karijerama da igraju u ovim uslovima. Od starta su kontrlolisale meč u kojem se pitanje pobednika nije postavljalo nijednog trenutka.

You might also like