LMK – rezultati

Dečaci 1998.

Junior – Novi Beograd 21-41

Dečaci 1999.

Beograd – Novi Beograd 20-31

Dečaci 2000.

Novi Beograd A – Partizan 15-11

Crvena Zvezda – Novi Beograd A 15-24

Novi Beograd A: Tasić, Jočić, Ljubičić 3, Karleuša 1, Milinković 7, Adžić 5, Ivkov, Stojković 1, Kostić 4, Samardžić 1, Stanić 2, Marić.

U derbi utakmici 9.kola LMK za 2000. godište u reprizi polufinala prvenstva Srbije Novi Beograd je deklasirao vršnjake na Marakani. Od prvog do poslednjeg minuta smo diktirali ritam. Odlična odbrana iz koje smo razvijali ubojite kontranapade bili su naše najjače oružje. Najbolji pojedinac utakmice Kostić Nemanja komandovao je odbranom, a u kontranapadu najefikasniji su bili Ljubičić i Milinković.

U poslednjoj, zaostaloj utakmici prolećnog dela prvenstva sledeći četvrtak dočekujemo SC Voždovac.

Novi Beograd B – Studentski grad 14-13

Novi Beograd B: Draganić, Rajić, Đotunović 3, Tomov 6, Golubović 2, Đerić 1, Milojević 2, Biočanin, Dželešoski, Mrdaković, Anđelković.

Poslednje kolo prvog dela prvenstva odlučivalo je o prolećnom prvaku A grupe za 2000. godište. Naši momci su iako oslabljeni neigranjem kapitena Milunovića ostvarili pobedu protiv Studentskog grada. Odlično prvo poluvreme i dobar deo drugog nisu bili dovoljni za sigurnu pobedu. Odlična ekipa Studentskog grada je u finišu utakmice prišla na samo gol zaostatka i u poslednjem napadu imala priliku da osvoji bod. Na našu sreću napravili su prestup u izglednoj prilici za gol i velika dva boda ostala su u Pinkiju.

You might also like