Liga mlađih kategorija

STUDENTSKI GRAD B – NOVI BEOGRAD 16:10 (9:4)

 

NOVI BEOGRAD: Rustemaj 2, Zarić, Nešić, Jović, Stojanović 1, Starčević, Šuvajić, Mazalica, Mirković 1, Pisarić 3, Međedović 1, Milinčić, Milićević, Petković, Radisavljević, Daljević 2.

 

U poslednjoj utakmici regularnog dela takmičenja, poletarci “Novog Beograda”, poraženi su od komšijske ekipe Studentskog Grada B , rezultatom 16:10.
I pored bolje igre nego u prvom delu prvenstva protiv iste ekipe, naši momci nisu uspeli da pobede u komšijskom derbiju i ako su skupo prodali svoju kožu i nisu bili lak plen u ovom susretu.
Dobro su naši momci otvorili utakmicu, poveli sa 2:1, jako i čvrsto igrali u fazi odbrane do 15. minuta, kad je rezulatat bio 3:3, ali posle toga dolazi do neočekivanog pada u igri naše ekipe , što protivnik znalački korist i odlazi na odmor sa prednošću od 5 golova razlike (9:4). Ispostavilo se da je to bio kljucni moment meča. Do kraja se ništa nije promenilo i domaća ekipa je zasluženo osvojila nova dva boda.
Treba istaći i to da su nasi dečaci najmlađa ekipa u ligi (samo 2 igrača 98. godište) i da je za njih ovo jedno veliko iskustvo koje trebaju da iskoriste u svojoj rukometnoj karijeri.

 

 

 

Objavljeno 11. Oktobra 2011

You might also like