Kroz muke do bodova

Mesto odigravanja: Dvorana Smederevo
Broj gledalaca: 74

Sudije: Dauti, Kolavčić (Beograd)

Sedmerci: Smederevo 5(2), Novi Beograd 4(1),

Isključenja: Smederevo 8 minuta, Novi Beograd 6 minuta,

Smederevo: Bojović M. 2, Bojović N., Glišić, Dobrić, Žunac, Kojić, Krstić, Marsenić 4, Milentijević 1, Pavić 3 (2), Paločević 2, Panić, Radojković 7, Stojković, Stošić, Trailović,

Novi Beograd: Bijelić 5, Vrga, Dimitrijević, Dubljević 2, Knežević, kokotović, Mandić 2 (1), Milutinović 1, Minić A. 1, Minić L. 7, Mladenović, Peić 4, Pupavac, Stanojević, Stanojlović, Cvetković,

Igrači utakmice: Branko Dimitrijević, Luka Stanojlović

Nakon dve vezane pobede na domaćem terenu očekivao nas je izuzetno težak meč u Smederevu. Bez obzira što smo na papiru bili apsolutni favoriti pripremali smo za neizvesnu utakmicu i znali smo da nam neće biti ni malo lako da dođemo do bodova.

Kroz muke do bodova

Kao i većinu utakmica od početka sezone i ovu smo počeli sa “pola gasa”. Rezultataska klackalica i dosta promašaja na obe strane odvelo je ekipe na odmor sa rezultatom 10:12. Tokom prvog poluvremena u našim redovima zapašenu rolu je imao Nikola Bijelić na levom krilu koji je postigao 4 pogotka, dok je kod gostiju tokom cele utakmice sjajan bio mladi i talentovani Mihajlo Radojković.

U drugom poluvremenu dosta problema imali smo u fazi napada sa promašenim šutevima i tehničkim greškama. Pozitivan rezultat održavala nam je borbena igra u odbrani i odlični golmani. Kadetski reprezentativac Luka Stanojlović odbranio je tri sedmerca, dok je takodje odličan učinak imao i Branko Dimitrijević sa 8 odbrana tokom drugog poluvremena. U poslednjih pet minuta utakmice postigli smo tri vezana gola iz sjajno organizovanih akcija i time rešili pitanje pobednika .

Kroz muke do bodova

Naredno kolo dočekujemo ekipu Sinđelića u subotu (22.11.) od 20.30 časova u hali Pinki.

You might also like