Kempa kup izveštaj – prvi dan

Dečaci 1998.

Novi Beograd I – ŠKP Bratislava 13:11

Ekipa iz Bratislave je vicešampioni prošlogodišnjeg turnira, Utakmica je blia teška i neizvesna a naši momci su je prelomili u svoju korist sa dva kontranapada pred sam kraj…

Novi Beograd I – Vive Tauron Kielce 20:15

Najzvučniji protivnik na turniru, podmladak višestrukog šampiona Poljske – Vive Tauron Kielce poklekao je pred našim momcima. Posle 10 uvodnih minuta kada su naši momci bili impresionirani imenom protivnika polako smo konsolidovali igru. Golman Radisavljevic Strahinja sa par dobrih odbrana vraća samopouzdanje saigračima, što naši momci na kraju uspevaju da iskoriste i zasluženo pobede!

Novi Beograd II – Tatran Prešov 3:19

Novi Beograd II – KSI handball academy Budapest 8:12

Naša druga ekipa nije imala veće šanse protiv dve vrhunske ekipe koje će se sigurno boriti za medalje. Protiv domaćina su se naši momci previše stegli i to je doprinelo ubedljivom porazu, dok su protiv rukometne akademije iz Budimpešte bili znatno bolji ali sem časnog poraza nije moglo više.

Dečaci 2000.

Novi Beograd I – Milot Sežana 21-8

Novi Beograd I – DYSSH Tushino Moskva 20-11

Dobra igra naše prve ekipe pre svega u odbrani, pogotovo protiv Moskovljana koji su dali samo 3 gola za poluvreme. Protiv slovenaca je takođe odbrana dominirala iz koje smo postigli veliki broj golova iz kontranapada.

Novi Beograd II -Chernietska Oblasna DYSSH 4-15

Novi Beograd II – Celje Pivovarna Laško 7-27

Dečaci 2001 koji igraju u starijoj kategoriji bili su prilično uplašeni na otvaranju turnira. Velika razlika u fizičkoj snazi je dovela do većeg broja tehničkih grešaka ali su se momci odlično borili i nekoliko puta izmamimi aplauze navijača! Danas očekujemo jos bolju gru i boljie rezultate!

Kempa kup izveštaj-prvi dan

Dečaci 2000

Dečaci 2002.

Novi Beograd – MHK Junior Michalovce 13:12

Očekivano neizvesna utakmica protiv fizički dominantog protivnika. Minut pre kraja je bilo 13:11 ali naši dečaci su rutinski priveli utakmicu kraju.

Novi Beograd – Tatran Prešov II 18:8

Drugi tim domaće ekipe, koji je godinu dana mlađi od nas nije bio dostaojan protivnik. Svi dečaci su imali minutažu na terenu i maksimalno je iskoristili.

Devojčice 2000.

Novi Beograd – DYSSH Tushino Moskva 11:25

Odlične Moskovljanke bile su nepremostiva prepreka za naše devojčice. Razlika u godinama je bila ipak više nego evidentna jer su ruskinje fizički monogo jače što je svakako bilo presudno.

Novi Beograd – Corona Brasov 14:14

Naše devpojčice su vodile celu utakmicu ali treće isključenje Nataše Tepše koja je do tog momenta bila stub odbrane dovodi do pada u odbrani i devojke su uspele čak i pored promašenog sedmerca i dva zicera da sačuvaju bod u naletu protivnika.

Devojčice 2002.

Novi Beograd – ERD HC 10:8

U odsustvu Maše Živković i Anje Penić devojčice su pokazale karakter i borbenost i sa 5-7 su uspele da preokrenu rezultat i osvoje dva boda, pri čemu smo dobili jos jednog kvalitetnog igrača. Gloria Zelić se istakla kao predvodnik ekipe i u ključnim trenucima je bila na visini zadatka.

Novi Beograd – Tonic Oradea 22-16

Očekivali smo neizvesnu utakmicu, ali devojčice nošene prvom pobedom su uspele da pruže kvalitetnu igru i pobede bez većih problema. Glorija Zelić je ponovo bila na visokom nivou.

You might also like