Kempa kup izveštaj – drugi dan

Devojčice 2000.

ERD HC – Novi Beograd 9:10

Loš početak naših devojčica, protivnice povele sa 4:1 . Posle toga sledi serija naših devojčica i izjednačenje 4:4. Sa naša 3 promašena sedmerca, protivnik dolazi do 9:7. Sa dva realizovana sedmerca Tepše i uz dobru odbranu uspevamo da trijumfujemo.

Novi Beograd – Bamako Prešov 12:8

Kempa kup izveštaj - drugi dan

Odlicna odbrana cele utakmicu. Domaćinu nije ostavljen prostor za igru. Vodili smo tokom većeg dela susreta. Imali smo više tehničkih grešaka nego uobičajeno ali smo sve nadoknadi sa sjajnom odbranom…

Devojčice 2002.

Novi Beograd -RCOR Minsk 16-5

Po ugledu na svoje starije drugarice, odličnom odbranom protivniku nisu ostavljene nikakve šanse, sto je treneru Stevanovicu ostavilo prostora da u igru uvede i najmladje igračice koje su uspele da održe veliku razliku.

Novi Beograd – Garliava 12:16

Puno tehničkih grešaka, nedovoljna koncentracija i umor su doveli do toga da ne damo jači otpor trenutnom lideru u grupi. Svakako da i dalje imamo realne šanse za medalju.

Kempa kup izveštaj - drugi dan

Dečaci 2002.

Grodno – Novi Beograd 14:5

Dobro otvaranje utakmice, ali posle 2 promašena sedmerca i nekoliko promašenih zicera, fizički nadmoćniji Belorusi preuzimaju inicijativu i ne ostavljaju šansu našim igračima da preokrenu rezultat.

Novi Beograd – Tushino Moskva 25-10

A.S. Tonik Oradea – Novi Beograd 5-23

U utakmicama sa Moskovskom ekipom i rumunskom Oradeom bila je velika razlika u klasi u našu korist. Trener Marković je rasteretio igrače sa većom minutažom i pruđio šansu „rezrevistima” koji u se sjajno pokazali… U sutrašnjim utakmicama dve pobede nas vode u polufinale…

Dečaci 2000.

Novi Beograd l -ACS AH MINAUR BAIA MARE 14:10

UKS “Dziewiatka” Legnica – Novi Beograd l 10:17

Protiv Baia Marea slab početak je doveo do nesigurnosti i neizvesne utakmice ali se ipak u zadnjih 5 minuta utakmice ušlo sa 4 razike i mirno se utakmica privela kraju! Protiv Poljaka utakmica je odlučivala prvo mesto i od prvog trenutka smo nametnuli naš ritam i držali stvari pod kontrolom. Utakmica je praktično bila rešena u prvih 7 minuta drugog poluvremena odličnom odbranom i na kraju ubedljivo slavii sa 7 razlike

Novi Beograd II – Vive Tauron Kilece 9-9

Novi Beograd II – RCOR Minsk 6 – 26

Veliki bod naše mladje ekipe protiv fizički jačeg protivnika i izrazitog favorita… Fantastičan pristup utakmici i odnos prema igri. Samo 9 primljenih golova govori o kvalitetu odbrane. Celu utakmicu smo bili u vođstvu ali su Poljaci na samo nekoliko sekundi pre kraja izjednačili.

Protiv Minska nismo uspeli da ponovimo sličnu partiju jer su se momci pre svega izički istrošili. Mali fond igrača nam je bila prepreka da pruđimo bolji otpor odličnim Belorusima.

Dečaci 1998.

Novi Beograd 1 – HK Slavoj Trebisov 17:7

Novi Beograd 1- KSI Handball Academy Budapest 22:10

Novi Beograd 1 je obe takmice rešio u svoju korist prilično ubedljivo. Sutra nas očekuje još dve teške utakmice i verujemo da ćemo izboriti olufinale.

Kempa kup izveštaj - drugi dan

Novi Beograd 2- RK Dinamo Pancevo 8:17

Novi Beograd 2- RK Ogulin 6:28

Ekipa Novi Beograd 2 ni dans nije uspela da zabeleži pobedu… Svakako da momci ne treba da budu razočarani jer su svi godinu dana mladji i sa manje igračkog iskustva. Svakako da iz svake utakmice izlaze sa određenim iskustvom…

Kempa kup izveštaj - drugi dan

You might also like