KEMPA KUP – 5.dan

2002.

Novi Beograd – ASC Corona Brašov 13-7

Novi Beograd – Iuventa Michalovice 9-6

Prva zlatna medalja u međunarodnoj konkurenciji za jednu ekipu ženskih selekcija Novog Beograda! Devojčice 2002. Su bez poraza odigrale ceo turnir i na superioran način osvojlie zlatnu medalju. U obe finalne utakmice prilično ubedljivo smo pobedili rumunke odnosno slovakinje i po svemu prikazanom zasluženo osvojili pobednički pehar!

2001.

Novi Beograd – Varenos sporto mokykla 6-9

Još jedan poraz generacije 2001. godišta. U većem dalu utakmice razultat je bio izjednačen. Tek sredinom drugog poluvremena kada je našim devojčicama ponestalo snage Litvanke su stekle dva gola prednosti koje su čuvale do samog kraja meča. Konačan bilans od 6 poraza i samo jedna pobeda je zadovoljavajući ako se uzme u obzir da smo u ovom uzratsu bili dosta oslabljeni.

Izjava trenera Lazara Stevanovića nakon završetka turnira:

KEMPA-KUP5-dan-002

– Čestitam svim devojkama na sjajnom uspehu – osvojenoj zlatnoj medalji! Ovo će nam biti veliki podstrek za naredni period. Bez obzira na prvo mesto svakako da ima još dosta nedostataka na čijem otklanjanju ćemo raditi u budućnosti . Svakako da veliko udeo u uspehu mlađe grupe imaju i starije devojčice koje su ih sjajno bodrile na svim utakmicama. Na nekom od narednih turnira ćemo i za 2001. godište biti kompletni i sigurno sa realnim izgledima za bolji plasman. Zhavaljujem i mojim saradnicima na ovom turniru Liljani Aleksić i Nikoli Maksimoviću koji su se potrudili da organizacioni deo bude u najboljem redu što je meni mnogo olakšalo posao na terenu.

KEMPA-KUP5-dan-003

You might also like