Juniori Novog Beograda odbranili zlato

Posle grupne faze odigrali smo sjajno polufinale sa rivalom  iz komšiluka ORK Zemun i nakon nerešenog rezultata 25:25 otišli u penal završnicu. Sve je bilo moguće u tim trenutcima ali naš sjajni Strahinja Radosavljević na golu je zaustavio dva šuta i odveo naš tim u finale. Krajnji rezultat nakon penal serije 29:27.

Juniori Novog Beograda odbranili zlato

U finalu ponovo dve beogradske ekipe. Ekipa Rakovice je pokušala da zaustavi naše momke u pohodu na zlato ali to im nije pošlo za rukom. Tokom cele utakmice vodio se pravi „rat“ na terenu, dosta čvrsta igra i jednih i drugih što pokazuje egal rezultat tokom celog toka meča. U našem timu najzapaženiji su bili tek oporavljeni Mazalica Uroš sa 6 postignutih golova i Pisarić Đorđe sa 5 golova. Moramo ponovo da istaknemo i našeg golmana Radisavljevića koji je ponovo bio na visini zadatka kada je to bilo najpotrebnije. U poslednja dva minuta utakmice ušli smo sa nerešenim rezultatom 24:24. Pisarić je na minut i po pre kraja realizovao sedmerac  za 25:24 i taj rezultat smo uspeli da održimo do kraja i tako je moglo da počne slavlje.

 

Juniori Novog Beograda odbranili zlato

Ova generacija momaka je i ovog puta potvrdila dominaciju koja traje već dugi niz godina. Otišli su sa najvišim očekivanjima i ta očekivanja su ispunili i upotpunili još jednim zlatom svoju već bogatu riznicu medalja i pehara. Ponosni smo na ovu generaciju, a mnogi će imati priliku da u sledećoj sezoni naprave korak napred igranjem za prvi tim…

 

Bilten možete preuzeti OVDE, a galeriju sa slika možete pogledati OVDE

Juniori Novog Beograda odbranili zlato

You might also like