Još korak do polufinala ’94!

R.K. “Sinđelić” – R.K. “Novi Beograd” 23:24 (13:11)

 

Datum : 02.10.2010. godine u 20h.
Balon: “Sinđelić”
Sudije: Devčić Tomislav i Veličković Darko
Sedmerci: Sinđelić 2 (1) , Novi Beograd 4 (2)
Isključenja: Sinđelić 6 minuta, Novi Beograd 6 minuta

 

Ninkov, Cvijetić (7 odbrana), Knežević B. 7, Kovačević, Minić 3 (2) , Popović, Vrga 4,
Knežević L. 4, Pupavac 5, Lazarević, Đurović, Vukosav.

 

Igrač utakmice: Knežević Bogdan

 

U najbitnijoj utakmici u sezoni,kako za jednu tako i za drugu ekipu, dečaci naše A ekipe napravili su veliki podvig u 12. kolu LMK Beograda savladavši ekipu Sinđelića na njihovom terenu 24:23!!
Sam početak utakmice pokazao je nervozu kod obe ekipe i veliki broj tehničkih grešaka, ali u svemu tome se dosta bolje snalaze domaći igrači , koji utakmicu “otvaraju” jako dobro i već u 18. minutu vode sa 10:6. Naši momci se bude posle silovitog starta domaćih i vraćaju utakmicu u rezultatsku neizvesnost i na poluvremenu odlaze sa samo dva gola zaostatka (13:11).
U nastavku meča potpuno druga slika naših momaka,angažovanom igrom u odbrani i lakim i brzim napadima za samo 3 minuta u drugom poluvremenu, naši momci , vraćaju rezultat u potpunu neizvesnost i najavljuju preokret.
To se i dešava,ali tek u 40. minute (posle 5 neiskorišćenih napada) i dolazimo do prvog vođstva na utakmici (18:19). Ali to nije bio kraj drame u balonu Sinđelića, uporan domaćin nije se predavao, iako je naša ekipa 4 minuta pre kraja meča imala tri gola prednosti, oni su uspeli da u samom finišu za samo minut igre daju dva laka gola sa desnog krila i uvedu ovaj meč u neizvesnu završnicu!
Ipak na kraju naši momci ostaju prisebni , čuvaju loptu u poslednjem napadu i tako sebe dovode na korak do polufinala (ostalo je poslednje kolo sa Rukobelom na našem terenu).
Treba istaći da su svi igrači na ovoj utakmici bili jako poslušni i požrtvovani i svaku ideju trenera Simića sproveli u celosti na terenu!

Želimo im puno uspeha u nastavku takmičenja i plasman u finale lige Beograda!

 

SVAKA ČAST MOMCI!

 

 

 

 

Objavljeno 04. Oktobra 2010

You might also like