Još jedno zlato na turniru u Smederevu!!!

U nedelju 20.02. , održan je drugi rukometni turnir u mini – rukometu u Smederevu u konkurenciji dečaka rođenih 2000. godine i mladji.
Organizator turnira bili su : rukometni klubovi “Smederevo” i “Udarnik” (Lozovik) i rukometni savez Srbije.

 

Na turniru je učestvovalao 10 ekipa, podeljene u dve grupe:

grupa A: R.K. Smederevo, R.K. Vučko (Smed. Palanka), R.K. Osipaonica , U.R.K. Studentski grad (Beograd), R.K. Aranđelovac.

grupa B: R.K. Udarnik (Lozovik), R.K. Omladinac (Deliblato), R.K. SKBG (Beograd), R.K.Partizan (Beograd), R.K. Novi Beograd.

 

U prvoj utakmici naši momci su se sastali sa ekipom “Udarnik” iz Lozovika i više nego ubedljivo savladali svoga protivnika 25-7.
U drugoj utakmici bilo je jako neizvesno, protiv nezgodnog protivnika, “S.K.B.G”. ,ali su ipak naši dečaci osvojili bitna dva boda u grupi , krajnji rezultat 23-18.
U najbitnijoj utakmici za finale na turniru naša ekipa se sastala sa do tada neporaženom ekipom “Omladinac”. Sigurno i odgovornom igrom kolo pre kraja , naši momci su obezbedili plasman u finale turnira , rezultat utakmice 18-9!

 

U poslednjoj utakmici u grupi koja nije imala rezultatski značaj, naš trener Simić je pružio šansu i mlađim igračima da pokažu šta su naučili za ovih godinu dana treniranja. I ako su doživeli poraz (16:18) , pokazali su da se ozbiljno može računati na njih u bliskoj budućnosti.
U finalnoj utakmici došlo je do još jednog komšijskog “derbija”, protiv rukometnog kluba “Studentski grad”.
Odličnom igrom svih igrača na terenu i besprekornim zalaganjem naši momci su došli do ubedljive pobede nad svojim komšijama (konačan rezultat 18:10) i tako osvojili još jednu zlatnu medalju u svojoj kratkoj rukometnoj karijeri!
Igrači koji su učestvovali u ovom uspehu su:

 

Draganić Nemanja, Adžić Nemanja, Tomov Nemanja, Kostić Nemanja, Stojković Ivan, Đotunović Luka, Biočanin Aleksa, Marinković Dejan, Veruović Vasilije i Mihajlo, Anđelković Strahinja i Stanić Dušan, zajedno sa svojim trenerom Simić Milošem.

Pogledajte galeriju fotografija sa turnira u Smederevu kao i video materijal sa našeg YouTube kanala

 

 

ČESTITAMO !!!

 

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 25. Februara 2011

You might also like