Još jedna titula u nizu sa prvenstva Srbije

U polufinalnoj utakmici ukrstili smo koplja sa prvoplasiranom ekipom iz grupe V, Studentskim Gradom. Kao i uvek komšijski derbi zavređuje veliku pažnju. Odlična utakmica, „tesan” rezultat tokom čitavog toka utakmice donela je puno naboja i sportske draži kako igračima na terenu tako i publici na tribinama koja je davala ogromnu podršku svojim pulenima. Na kraju borbu za zlato u velikom finalu pripalo je našim momcima koji su nakon poslednjeg zvižduka slavili rezultatom 12:10.

U finalnoj utakmici imali smo lakši posao nego što smo očekivali. Ekipa Prigrevice pružila je dobru partiju ali naši momci su ipak dominirali tokom cele utakmice i bez većih problema slavili rezultatom 14:9.

Nakon osvajanja zlata upitali smo naše najzapaženije pojedince za njihove utiske.

Izjava desnog beka Marka Isailovića:

– Hvala,kao prvo,hteo bih da kazem da je organizacija bila odlična, zadovoljan sam igrom moje ekipe, a i mojom igrom. Borili smo se na svakoj utakmici. Koja god ekipa da nam je bila protivnik bila slabija ili jaca, mi smo igrali najbolje što smo mogli. Naporno smo vežbali za ovo Prvenstvo, i uz pomoć našeg trenera uspeli smo da postanemo prvaci Srbije! – izneo je svoje utiske talentovani desni bek našeg tima.

Izjava levog beka Danila Vraneša:

– Hvala na čestitkama.Ovo je bilo predivno iskustvo. Igrali smo veoma dobro i timski u zadnje dve utakmice. Da nismo sarađivali na terenu verovatno ništa od ovoga ne bi bilo ostvareno. Zadovoljan sam mojom igrom I mislim da sam dosta pomogao mojoj ekipi.

Do sada su nas naši momci navikli na odlične rezultate tako da i ova zlatna medalje je negde bila i očekivana. Ono na šta smo takođe navikli je i da uz osvojene medalje idu i pojedinačne nagrade za naše igrače ali to se ovoga puta na žalost nije desilo. Da li zaista niko iz pobedničke ekipe nije zaslužio pojedinačno prizanje je pitanje ipak za neke druge ljude!? Svakako Novi Beograd nastavlja sa dobrim radom i sigurni smo da će i momci iz ove ekipe kroz par godina zaigrati za superligaške timove kao i što smo sigurni da će naša fabrika talenata nastaviti da „pravi” i igrače za naš nacionalni tim kao i za najbolje evropske klubove…

SA NOVIM BEOGRADOM U NOVE POBEDE!!!

You might also like