Jači i od Priboja!

Mesto održavanja: Hala Pinki
Broj gledalaca: 200

Sudije: Cvetičanin i Pendić (Beograd)

Sedmerci: Novi Beograd 6(4), Priboj 5(3)

Isključenja: Novi Beograd 10 minuta, Priboj 18 minuta

Novi Beograd: Mirosavljević, Nikolić 3, Matičić 3(1), Džolić 3, Dubljević, Bijelić 4, Radoničić 1, Radenković 6(3), Čučković (1 sedmerac), Trivić, Beljin 2, Stevanović, Dimitrijević (16 odbrana), Laović 2.

Priboj: Milojković (13 odbrana), Agić 5, Kostelac 4, Vražalica, Ćirković V, Cvijović 2, Kaltak 5(2), Radovanović, Minić, Grujić, Strujić 1(1), Ćirković M, Jevtović 2, Bacetić 3.

Nova dva boda seniori Novg Beograda osvojili su uz dosta muka. Gost nam je bio dobra ekipa iz Priboja koje sa u hali “Pinki” predstavila kao izuzetno neugodan protivnik. Veći deo utakmice nijedan od rivala nije imao veću prednost od dva gola prednosti. Novi Beograd je dobro otvorio utakmicu. Poveli smo u 6.minutu 2-0, imali i sedmerac. Nismo ga iskoristili i gosti sa dva brza gola izjednačavaju. Sve do kraja prvog poluvremena igralo se gol za gol. Kapiten Čučković je pri rezultatu 10-9 odbranio sedmerac Kaltaku i tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku susreta Novi Beograd je diktirao ritam ali su uporni Pribojci za sve imali odgovor. U 55. minutu Novi Beograd je imao, činilo se, i nedostižnu prednost 22-18 i posed lopte. Pribojci se nisu predavali, iskoristili su dva brzopleta šuta Novog Beograda i sa dve konte smanjuju na 22-20. Nakon tajm-auta Stevan Beljin je povisio na 23-20 ali tek tada počinju naše muke. Priboj je lako realizovao naredni napad i iskoristio bezidejnost u napadu naših momaka i sa nova 2 gola iz kontre poravnjao rezultat na samo minut do kraja. Imali smo igrača više kada je Nikola Bijelić sa levog krila iskoristio višak. Poslednih 30-ak sekundi do kraja Priboj je napadao i sa golmanom ali je šut Kostelca nekoliko sekundi pre kraja završio tik pored stative gola odličnog Branka Dimitrijevića.

Posle 26.kola Novi Beograd zauzima 8.poziciju na tabeli sa osvojenih 20 bodova.

Već u sredu (16.maj) igramo zaostalu utakmicu 21.kola. Sa početkom u 16.30 časova u hali “Piniki” dočekujemo Crvenu Zvezdu iz Mokrina.

You might also like