Izveštaj 2. Vikend LMK

Dečaci 2000.

Sinđelić – Novi Beograd B 9:18 (4:7)

Novi Beograd B: Draganić (8 odbrana, 1 sedmerac), Rajić (5 odbrana), Anđelković, Tomov 7, Milunović 3, Golubović 2, Biočanin 1, Đotunović 1, Milojević 2, Zlatković 2, Mladenović.

Još jedna pobeda u nizu B ekipe. Sinđelić se samo u prvom poluvremenu pokazao kao dostojan protivnik, dok je u nastavku utakmice razlika povečavana iz minuta u minut. Pored standardnih Tomova i Milunovića zapažen učinak imali su mlađi igrači Anđelković, Zlatković i Mladenović. U iščekivanju jačih utakmica predstojeće ćemo iskoristiti za uigravanje i podizanje forme.

Novi Beograd A – ORK Barič odloženo

Dečaci 1999.

MRK Crvena Zvezda – Novi Beograd A 10:20 (3:8)

Novi Beograd A: Nešić (12 odbrana i 1 sedmerac), Jovanović P. (4 odbrane), Pisarić 7, Daljević 1, Sttojanović 6, Mazalica 2, Knežević, Nenadović 3, Jovanović L 1.

Po ko zna koji put nekompletni, ali to nije sprečilo ostatak ekipe da ostvari novu pobedu. Ozbiljna igra u odbrani i odlični golman Nešić na golu,donosi vođstvo od 7:0, koje je na kraju bilo dovoljno za novu pobedu. Malo opuštanje naših dečaka pred kraj prvog poluvremena domaća ekipa je iskoristila napravila seriju od 3:0 i za drugo poluvreme uneli malo neizvesnosti. Odmor na poluvremenu trener Simić je iskoristio da skrene pažnju svojim igračima da u ovoj utakmici nema opuštanju,što je odmah trglo naše momke koji su utakmicu sigurno priveli kraju.

U narednom kolu A ekipa će ugostiti komšije, ekipu Studentskog grada.

Junior – Novi Beograd B 5:21 (1:13)

Novi Beograd B: Radisavljević (11 odbrana), Milinčić 7, Živković 2, Jović, Vasiljević 1, Starčević 7, Mirković, Đorđević, Samardžić, Maksimović 4, Milošević, Marković, Kosovac (7 odbrana).

Potpuna dominacija B ekipe u ovoj utakmici. Dobra igra i u napadu i u odbrani, što govori i rezultat u prvom poluvremenu gde smo prvi gol primili tek u 19. minutu. Do kraja utakmice trener Simić je svim igračima pružio šansu koju su oni maksimalno iskoristili i rutinski utakmicu priveli kraju.

Narednu utakmicu B ekipa igra protiv Rukobela na Bežanijskoj kosi,jedan od derbija u ovoj grupi.

Dečaci 1998.

Rukobel A – Novi Beograd odloženo

You might also like