Izola – peti dan

Pretposlednjeg dana u Izoli naši dečaci su imali uobičajen raspored aktivnosti… Posle doručka i sređivanja učionica proveli smo pre podne na plaži San Simon – najlepšoj slovenačkoj plaži. Posle standardne ture kupanja u moru i jednočasovnog spuštanja niz tobogane imali smo ručak i popodnevni odmor.

Takmičarski deo odvijao se posle podne na terenu OŠ Dante Aligijeri. Obe ekipe su imale po jednu utakmicu.

Stariji dečaci 2003. su odlično odigrali protiv Long Jinga sa Tajvana i bez većih problema zabeležili pobedu 16-13. Ovom pobedom osigurali smo najmanje bronzanu medalju. Sutra u poslednjoj utakmici na turniru u direktnom duelu sa Izolom odlučujemo ko će biti srebrni. Naravno, pre toga treba da pobedimo i Smederevo.

Mlađi dečaci 2004. su za protivnika imali Trsat A iz Rijeke. Veći deo utakmice rezultat je bio izjednačen ali su Hrvati iskoristili dosta bledo izdanje naših momaka i pobedili 13-10. Našim dečacima kao da je ponestalo snage što je na kraju i presudilo. Dosta slaba odbrana i tek po neki dobar potez u napadu nisu bili dovoljni da pobedimo i da se borimo za zlatnu medalju. Sutra nam je poslednja šansa da u duelu sa Izolom pokušamo da se dokopamo meča za treće mesto!

 

Pogledajte naše slike iz galerije

You might also like