Glorija Zelić – veliko pojačanje iz Studentskog grada

Odmah po dolasku Glorija se istakla dobrom rukometnom tehnikom, disciplinovanim i posvećenim radom na svakom treningu i izuzetno kulturnim ponašanjem. Brzo je prihvaćena od saigračica i svi u klubu su presrećni što je postala naš član. Inače, pored rukometa Lola ima dar i za slikanje za koje, kako kaže, trenutno nema previše vremena. Ipak, nadamo se da će posle Svetlane Ponjavić i Tamare Pilipović i njen jedan slikarski rad na temu našeg kluba ugledati svetlost dana.
U koju školu ideš i kakav si đak?
– Idem u Osnovnu školu “Branko Radičević”. Četvrti sam razred i skroz odličan sam đak. Od predmeta najviše likovno, fizičko i srpski. Volim da slikam, da se bavim sportom i se “igram” sa slovima.
Zbog čega si se odlučila da treniraš rukomet?
– Pre rukometa sam trenirala plivanje i malčice tenis. Ipak, kada sam došla na prvi rukometni trening u startu mi se ovaj sport mnogo više svideo od dva prethodna. Treninzi su mnogo zanimljiviji i dinamičniji i prođu mi za sekund. Uživam na svakom treningu i utakmici i sigurna sam da nisam pogrešila kada sam počela da ga treniram.
Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
– Najviše volim kada igramo između sebe. Takođe, volim kada radimo vežbe dodavanja u parovima i trojkama.
Šta misliš o treneru koji te vodi?
– Trener je super. Maksimalno se trudi da nam prenese što više rukometnog znanja i da nam svaki trening učini zanimljivim.

You might also like