“EUROFEST” – 6.dan

Druga bronzana medalja nam je izmakla u kategoriji do 12 godina. U meču za treće mesto bolja je bila ekipa Istrabenz Izola i rezultatom 13-10 zasluženo slavila. Naši dečaci nisu bili na nivou utakmice u grupi kada smo ubedljivo pobedili istog protivnika 17-12. Ipak, za odličnu borbenost i kvalitetno odigrane utakmice osvojili smo utešan pehar za 4.mesto. Jedan od predvodnika ove sjajne generacije Draganić Nemanja je primio pehar od organizatora.

Najstarija grupa dečaka do 13 godina bez borbe je osvojila 9.mesto jer se protivnici sa Tajvana Hsin Min nisu pojavili na terenu. Sigurno da ne možemo biti zadovoljni plasmanom ali je bitno istaći činjenicu da je većina momaka debitovalo u međunarodnoj konkurenciji što će im dosta značiti u daljem bavljenu rukometom. Važno je da su svi dobili podjednaku minutažu što je svakako dragoceno iskustvo.
Nakon utakmica za plasman planirali smo da ostatak vremena do ceremonije svečanog zatvaranja provedemo na plaži ali nam je jako nevreme pokvrailo planove. Treneri i igrači su vreme proveli u kafićima uz druženje i šalu…

Nakon dodele pehara i medalja krenuli smo za Beograd!

You might also like