EUROFEST – 2. dan

Rezultati su bili polovični. Najstarija grupa dečaka 2001. godište je ubedljivo pobeđena od Wun-chang tima sa Tajvana 15-8. Dečaci rođeni 2002. godine i mlađi bili su mnogo bolji i zabaležili dve pobede, prvu protiv odlične ekipe Istrabenz Izola 17-15, a u drugoj smo ubedljivo savladali slovenačku Škofljicu 11-3. Kod najmlađih dečaka koji igraju mini rukomet u međusobnom odmeravanju snaga bolji su bili dečaci iz A ekipe I slavili sa 11-6. U drugom kolu B ekipa je igrala sa Istrabenz Izolom i podelili bodove posle izuzetno neizsvestne završnice 10-10. Novi Beograd A sa DRŠ Alena Mihalja će igrati u četvrtak.

Nakon utakmica kompletna ekspedicija je bila na najlepšoj slovenačkoj plaži San Simon gde smo se osvežili posle napornog takmičarskog dana.

 

Eurofest Slovenija 2013 god  2 dan  002

Nakon večere i šetnje Izolom od 21.30 h je počela spektakularna ceremonija otvaranja turnira. Mimohodom kroz grad predstavile su se sve ekipe učesnice 21. Eurofesta. Rukometaši Novog Beograda bili su jedni od najglasnijih i svakako najupečatljiviji od svih ekipa. Posle otvaranja počela je velika žurka uz DJ Janeza koji je puštao najveće svetske hitove. Naši dečaci su uz devojke iz Sankt Petersburga bili najveseliji.

Eurofest Slovenija 2013 god  2 dan  003

You might also like