Dve pobede u LMK nad večitim rivalima

Proteklog vikenda u ligi mlađih kategorija Novi Beograd je odigrao samo 2 utakmice.

 

1998. godište

Partizan – Novi Beograd 12 – 18 (7-8)


Novi Beograd: Rustemaj, Nešić, Jović, Stojanović 3, Starčević 2, Šuvajić 1, Živković, Mirković 1, Pisarić 3, Međedović 6, Petković, Radisavljević, Daljević 2.
Najmlađe godište Novog Beograda u LMK je na gostujućem terenu u vojnoj gimnaziji savladalo Partizan 18-12. Veliki napredak u igri naših momaka je vidljiv u odnosu na proteklu polusezonu. Počeli smo izuzetno ubedljivo, 8-3 u 12.minutu. Onda je usledio pad u igri što domaćini koriste i do poluvremena smanjuju na samo gol zaostatka. U drugom poluvremenu Novi Beograd je predvođen najboljim pojedincem meča Lazarom Međedovićem zaigrao jaču odbranu, a napad je bio dosta raznovrsniji i efikasniji što je rezultiralo ubedljivom pobedom. Sve čestitke zaslužuju svi dečaci!


1993. godište

Crvena Zvezda – Novi Beograd 30 – 32 (13-18)

Novi Beograd: Trtović, Stanković, Pavlović 1, Nikolić 5, Matičić 12(4), Knežević, Pupavac, Vrga 3, Minić 4, Ivković 1, Trajković 3, Rodić 2, Dujović 1, Vitorović.
Još jedna tesna pobeda naših juniora u drugom delu sezone. Utakmica sa Crvenom Zvezdom je preslikana kao i većina prethodnih. Na početku utakmice angažovanom odbranom i sa dosta kontranapada pravimo prednost od 5 golova koju čuvamo do poluvremena. Do 45. minuta igralo se gol za gol i na taj način smo održavali razliku od 4-6 golova prednosti. Tada nastaje pad, što se kao po pravilu događa u svakoj utakmici i sa sličnim scenarijom. U egal završnici najiskusniji igrač Matičić preuzima odgovornost i sa nekoliko golova osigurava pobedu Novom Beogradu koja nam daje šanse za visok plasman.

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 12. Septembra 2011

You might also like