Dva prva mesta za 2000

Završen je regularni deo mini lige za 2000. godište. Ekipe našeg kluba “Novi Beograd” i “NBGD” su u svojim grupama osvojile prvo mesto i na taj način potvrdile dominaciju tokom cele sezone.

Novi Beograd je u prvoj utakmici rutinski savladao Partizan 12-7, dok je u poslednjem kolu u direktnom susretu protiv do sada ne poraženog SKBG-a odlučivao ko će u polufinale i sa koje pozicije! Prvo puluvreme je bilo izuzetno izjednačeno što i sam rezultat govori (4-4). Čini se da smo prospustili nekoliko lepih prilika da imamo vođstvo… U nastavku meča smo potpuno dominirali terenom. Vrlo brzo napravili smo značajnu prednost (10-5) koju smo sa velikom borbenošću i jakom odbranom na kraju i povećali na maksimalnih 13-7 ! Sa ovim rezultatom SKBG je skliznuo na treću poziciju u grupi.

NBGD je u poslednjem kolu igrao sa još jednom neporaženom ekipom – Studentskim gradom. Meč dva komšijska kluba je bio izuzetno tvrd, u kojem su prednjačile odbrane. Rezultat prvog poluvremena 2-1 u korist naših momaka u pravom smislu odslikava dešavanja na terenu. U drugom poluvremenu je proradio i naš napad tako da smo meč bez većih problema priveli kraju…

U polufinalu Mini lige koje je na programu 9. i 23. februara sastaju se:

Novi Beograd – Studentski grad i NBGD – Crvena Zvezda

You might also like