Dušan Andrejević – Gruja, “ratnik” na crti

Dušan je sa kadetskom reprezentacijom Srbije učestvovao na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Sada je na širem spisku juniorske reprezentacije. Verujemo da će se igrama u Novom Beogradu ponovo izboriti za mesto u reprezentaciji. Pročitajte intervju sa popularnim “Grujom” :

1. Koji su razlozi da pred kraj prošle godine dođeš u RK”Novi Beograd” ?

– Razlozi zbog kojih sam se vratio su pre svega lični, ali u Novom Beogradu postoji velika mogućnost napredovanja kroz kvalitetan rad, kvalitetne treninge i utakmice a naravno i da pomognem klubu koliko je u mojoj moći.

2. Kakav je igrački kadar i koje su ambicije u Prvoj ligi Centar?

– Pa igrački kadar je veoma dobar. Krasi nas dobra atmosfera i zajedništvo. Na polusezoni smo pojačani sa Mandićem i Savićem tako da mislim da će to dosta značiti kolektivu.

3. Prokomentariši prve tri utakmice u prolećnom delu?

– Dobro smo počeli prvenstvo jako važnom pobedom protiv Morave ali Sindjelic je bio jako nezgodan protivnik na terenu gde vladaju specifični uslovi za igru. U treću utakmicu smo ušli malo opuštenije i to nas je koštalo boda.

4. U sledećem kolu gostujemo Smederevu. Kakva su tvoja očekivanja?

– Ekipu Smedereva ne poznajem baš najbolje ali znam da su mlada i borbena ekipa tako da nam neće biti lako da im na njihovom terenu uzmemo bodove.

5. Koje su tvoje lične ambicije vezane za rukomet u narednom periodu?

– Moje lične ambicije se podudaraju sa ambicijam kluba da uđemo u baraž za Super ligu ali i naravno da napredujem kao pojedinac .

Dusan Andrejevic intervju

You might also like