Dupla premija za pobedu

Novi Beograd – SC”Voždovac 2012″ 27-20 (13-11)

Mesto odigravanja: Hala Pinki
Broj gledalaca: 100

Sudije: Veličković i Kolavčić (Beograd)

Isključenja: Novi Beograd 4 minuta, SC”Voždovac” 8 minuta

Sedmerci: Novi Beograd 2(2), SC”Voždovac” 2(2)

Novi Beograd: Andrejević 1, Matičić 7(2), Dubljević 1, Bijelić 1, Dimitrijević (14 odbrana), Radoničić 4, Radenković 2, Čučković, Pupavac, Krstić 2, Vrga, Knežević 1, Beljin 4, Laović 4.

SC”Voždovac 2012″: Jelovac (11 odbrana), Panić, Vidanović, Dragović 2, Kovačević 4, Stojković 2, Jovanović N.3, Lazić 2(2), Matanović 2, Jovanović M.1, Stanković, Martinović, Jovanović J, Gajić, Ležaja 4.

Igrač utakmice: Branko Dimitrijević (Novi Beograd)

U poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone naši prvotimci su uz pobedu protiv Voždovca osvojili i dve premije! Prva premija je za primljenih 20 golova – večera za sve igrače i stručni štab, a druga premija je igranje prijateljske utakmice u Kombank Areni kao generalna proba za Evropsko prvenstvo za žene koje počinje u utorak!

Utakmica je bila izuzetno korektna i kvalitetna. Obe ekipe su pokazale raskošan potencijal, a Novi Beograd je iskoristio veće iskustvo i zasluženo slavio. U prvom poluvremenu imali smo blagu prednost , ugalvnom od 1-3 gola prednosti. Na startu drugog poluvremena dosta ozbiljniji pristup igri je vrlo brzo rezultirao sa ubedljivih 23-16 u 45.minutu za naše momke. Svi naši igrači su dobili priliku a čak njih 11 je uspelo da se upiše u listu strelaca…

Čestitamo svim igračima i stručnom štabu na odličnim igrama i plasmanu na polusezoni! BRAVO !!!

You might also like