Đorđe Pisarić – zlatna desnica RK Novi Beograd

1. Na nedavno završenom prvenstvu Srbije u Aranđelovcu osvojili smo zlatnu medalju. Bio si jedan od najboljih na turniru. Da li si zadovoljan svojim igrama i igrama ekipe?

– Prilično sam zadovoljan svojim igrama , ali da naglasim najdraže mi je što smo delovali kao ekipa tokom celog prvenstva. I kada je bilo teško , mi smo bodrili jedni druge i dolazili do pobede

2. Posle osvajanja prvenstva imali ste proslavu maturske večeri U OŠ „Jovan Sterija Popović”. Da li ste ti, Žile i Nešić bili zvezde večeri sa zlatnim medaljama i kako ste se proveli?

– Neverovatan osećaj je kada posle osvojenog prvenstva odete na proslavu mature. Svi drugari su nam srdačno čestitali na medalji, a na nama je bilo da nastavimo sa veseljem. Ovo je bilo veče za pamćenje

3. U proteklom periodu trenirao si nekoliko puta sa prvim timom Novog Beograda. Kakvi su utisci?

– Drago mi je što sam sa još par mojih drugara pozvan da budem deo prvog tima. Stariji igrači su nas prihvatili i pomagali nam šta god nam je bilo potrebno.

4. Šta očekuješ u narednoj sezoni?

– Posle pripremnog perioda očekuje nas prvenstvo Srbije za 98. godiste. Ima dosta vremena da se pripremimo i pokušamo da napravimo što bolji rezultat.

5. Da li možda pratiš neku stranu rukometnu ligu i ko ti je omiljeni igrač?

– Najviše pratim Bundesligu, a omiljeni igrači su mi Aron Palmarsson (Kiel) i Anders Eggert (Flensburg)

You might also like