Desetka za Novi Beograd u „rukometnoj fantaziji“

Kvalifikovali smo se na Evropsko prvenstvo briljantnim nastupom na promocijama ovog događaja u Delta sitiju. Specijalni poziv od Rukometnog saveza Srbije da naši najmlađi rukometaši i rukometašice budu deo organizacije šampionata Starog kontinenta prihvatili smo iako smo znali da je pored velike časti to i ogromna obaveza.
Ipak, odličnom organizacijom unutar kluba ispunili smo sve zahteve Rukometnog saveza Srbije i Evropske rukometne federacije i na kraju dobili velike pohvale od svih na našem učešću u “rukometnoj fantaziji” koja je trajala tačno dve nedelje. Prepoznatljiv špalir kroz koji su istrčavali igrači svih reprezentacija na teren, prvo Pionira, a potom i Beogradske arene, činio je naš podmladak. Još jednom smo se kao klub pokazali u najlepšem svetlu i dokazali da smo vični svakom zadatku.
Desetka za Novi Beograd u „rukometnoj fantaziji“Naravno, u polaganju ovog ispita sa čistom desetkom trud su utkali mnogi. Pre svih naši najmlađi rukometaši i rukometašice koji su imali napornih 14 dana i koji su svojim ponašanjem u dvoranama još jednom osvetlali boje našeg kluba. Zatim trener Miloš Simić koji je u svakom trenutku na licu mesta vodio računa o 24 klinaca. Takođe, roditelji naših članova, njihovi učitelji i ostali u klubu koji su se potrudili da sve protekne kako treba.
Sve u svemu, iza nas su lepih ali u isto vreme i napornih 14 dana u kojima smo stekli dragoceno iskustvo. U nadi i sa željom da u doglednoj budućnosti i neko od naših igrača prolazi kroz špalir mališana na nekom velikom takmičenju oprostili smo se od Desetog evropskog prvenstva za rukometaše, ali ne i od “rukometne fantazije” koja je u našem klubu uvek prisutna!!!

You might also like