Deklasirani Umčarci

Novi Beograd 2 – ORK Umčari 38-13 (18-6)

Mesto odigravanja: Hala Pinki
Broj gledalaca: 25

Sudije: Mikić i Lalović (Beograd)

Sedmerci: Novi Beograd 4(2), Umčari 5(3)

Isključenja: Novi Beograd 4 minuta, Umčari 4 minuta

Novi Beograd 2: Radosavljević 4, Minić 2, Stanojević 2, Živojinović 6, Peić 4, Milutinović 3, Mladenović 5, Stojanović, Vrga 8, Ivanović, Pupavac 4, Trtović.

ORK Umčari: Peras, Zelen, Janković, Gavrilović, Marjanović 2, Teofilović, Marjanović 2, Ranković, Vukašinović 4, Dušić 2, Ristić, Vukotić 1, Mihajlović 2.

Igrač utakmice: Igor Vrga (Novi Beograd 2)

Igrači drugog tima Novog Beograda deklasirali su Umčare u prvoj utakmici prolećnog dela Treće Lige Centar. Od starta utakmice izuzetno agresivnom i čvrstom odbranom 6-0 i ubitačnim kontra-napadima stavili smo do znanja gostima iz Umčara da će do kraja utakmice razlika biti ubedljiva. Prosto je imponovala borbenost naših igrača iako je već u uvodnim minutima utakmice bila vidljiva ogromna razlika u kvalitetu ove dve ekipe. Sigurno da takvim pristupom trener Maksimović može biti zadovoljan i verujemo da ćemo i u nastavku sezone u jačim utakmicama pokazati kvalitet. Bitno je napomenuti da su debitantsku utakmicu u seniorskoj konkurenciji za Novi Beograd imali sledeći Igrači: Radosavljević Tomislav, Peić Jovan, Boris Ivanović i Dušan Stanojević koji je imao obavezu da časti drugare sa sokovima i slatkišima nakon utakmice. Svi saigrači su sa zadovoljstvom konstatovali da će i ostala trojica debitanata imati to zadovoljstvo na narednim utakmicama…

U sledećem kolu Novi Beograd gostuje Rukobelu.

You might also like