Debi šampiona u Prvoj ligi!

RK Zajecar

 

U debitantskom nastupu naših seniora u okviru Prve lige dočekujemo najvećeg favorita za ulazak u super ligu ekipu Zaječara. Ekipa Novog Beograda je dosta izmenjena u odnosu na prošlogodišnji sastav. Klub su napustili naši najistaknutiji igrači iz prošle sezone, juniorski reprezentativac Nikolić Zoran i kapiten Mandić Nenad koji su sada članovi Radničkog iz Kragujevca.
Takođe, golman Dalibor Breti je pojačao pančevački Dinamo, člana super lige. Od novajlija u našim redovima su : bekovi, Beljin Stevan, Radoničić Stefan i Trivić Miloš, pivotmen Bojičić Nemanja ,
kao i golmani Zdravković Dušan i Čučković Miloš koji će pored uloge trenera golmana imati zadatak da iskustvom pomogne mladom sastavu kao i čast da nosi kapitensku traku. Iz kadetskog pogona priključeni su Popović Ivan (kadetski reprezentativac) i desnokrilni igrači Nikolić Nikola i Knežević Bogdan.
Gosti iz Zaječara su glavni pretendenti za plasman u super ligu. Šef stručnog štaba Saša Radosavljević računa na nekoliko proverenih superligaških igrača. Predvode ih golman Miroslav Kocić
kao i iskusni internacionalac Žarko Petković. Pored njih dvojice okosnica ekipe Zaječara su i Cvetković, Đorđević, Kostić i Denić.

 

Uveličajte spektakl vašim prisustvom!

 

Utakmica se igra u nedelju (25.9.) u 19 časova u hali “PINKI” U Zemunu.

 

Ulaz na utakmicu je BESPLATAN !!!

 

 

 

 Objavljeno 23. Septembra 2011

You might also like