Crna serija se nastavlja

Priboj – Novi Beograd 24-22 (11-13)

 

Mesto odigravanja: Hala kraj Lima
Broj gledalaca: 200
Sudije: Veljković i Marinković (Leskovac)
Sedmerci: Priboj 4(3), Novi Beograd /
Isključenja: Priboj 6 minuta, Novi Beograd 8 minuta

 

Priboj: Milojković (15 odbrana), Kostelac 4, Ćirković, Milinković, Cvijović 1, Agić 3(2), Kaltak 6(1), Radović, Minić 1, Grujičić, Strujić 6, Gavrilović, Jevtović 3, Bacetić.

 

Novi Beograd: Nikolić 2, Matičić, Popović, Dubljević 1, Bijelić 1, Bojičić, Radenković 3, Trtović, Beljin 4, Radoničić 4, Stevanović 4, Zdravković (11 odbrana), Dimitrijević (3 odbrane), Laović 3.

 

Novi poraz u nizu naših seniora. Priboj je bio bolji i rezultatom 24-22 došao do 2 boda. Crna serija je produžena na četiri poraza. Još jedan meč sa dosta oscilacija gde smo ponovo bili dosta nespretni u završnici. Posle početnog ispitivanja snaga rukometaši Priboja sa poveli sa 11-9 u 22.minutu. Od tada pa do kraja prvog poluvremena nismo primili ni jedan gol a postigli smo 4. Taj deo igre je bio na zavidnom nivou i na poluvreme smo otišli puni samopouzdanja. U drugom poluvremenu smo kontrolisali rezultat sve do same završnice. U 48. minutu smo propustili priliku da u dva navrata povećamo prednost što su domaćini iskoristili i utakmicu uveli u egal završnicu. Tu su se bolje snašli igrači Priboja koji su iskoristili par u najmanju ruku pristrasnih odluka sudijskog para iz Leskovca i zabeležili pobedu. Upečatljivo je da je u Priboju izostao očekivani učinak krilnih igrača, i još jedan dokaz da svi igrači moraju da odigraju na vrhunskom nivou i da daju svoj maksimum da bi smo pobeđivali. U ovom sastavu nemamo „zvezdu“ ekipe i pojednica koji bi potezom rešio meč, i treba insistirati od svakog pojedinca na požrtvovanju i borbi za svaku loptu. To je jedini put do uspeha!
U 12. kolu RK“Novi Beograd“ dočekuje Novi Pazar. Utakmica se igra u subotu, 3.decembra u 19.30 časova u hali „Pinki“ u Zemunu.

 

 

 

 

 

Objavljeno 27. Novembra 2011

You might also like