Bruka seniora!

Novi Beograd – Nova Pazova 20-30 (5-13)

 

Mesto odigravanja: Hala Pinki, Zemun
Broj gledalaca: 500
Sudije: Kolavčić i Dauti (Beograd)
Sedmerci: Novi Beograd 5(5), Nova Pazova 5(4)
Isključenja: Novi Beograd 8 minuta, Nova Pazova 6 minuta

 

Novi Beograd: Nikolić 2, Matičić 1, Marjanović, Dubljević 4 , Bijelić 1, Bojičić, Radenković 5(5), Trtović (3 odbrane), Beljin 1, Radoničić, Stevanović 3 , Čučković, Dimitrijević (7 odbrana, sedmerac), Laović 1, Trivić, Minić 2.

 

Nova Pazova: Skrobić 3(1), Ivanić, Grubić, Živković 1, Rađenović, Vokši 5, Gamber 7, Gudurić 2, Narančić, Janković, Dačević 10(3), Đurđević 2, Vranjković, Labudović, Miković, Ćojbašić (18 odbrana).

 

Bruka naših seniora protiv Nove Pazove! Bruka je blaga reč koja može da se upotrebi za izdanje rukometaša Novog Beograda na utakmici sa Novom Pazovom. Od prvog do poslednjeg minuta naš tim je ličio na raštimovan orkestar. Apsolutno svi do jednog igrača zajedno sa trenerom Maksimovićem zaslužuju najveću moguću kritiku. Prethodne dve godine teško stečen rejting u rukometnom svetu se ozbiljno uzdrmao. Naminovno je da po završetku jesenjeg dela sezone i gostovanja u Novoj Varoši stručni štab napravi radiklane promene u ekipi. Evidentno je da se nekolicina igrača ne zalaže za boje kluba, a sigurno je da bi većina momaka iz juniorskog i kadetskog pogona pružila mnogo više. U svakom slučaju do starta prolećnog dela prvenstva nam predstoji puno posla da bi smo se ponovo vratili na stare staze uspeha – tamo gde svi kojima je Novi Beograd u srcu očekuju da budemo. O samoj utakmici ne treba trošiti reči. Jedino pozitivno za nas je što je apsolutno najbolji pojedinac meča bio Ćojbašić Nenad – naš golman pozajmljen Novoj Pazovi.

U 15. kolu RK“Novi Beograd“ gostuje Zlataru u Novoj Varoši.

 

 

 

 

 

Objavljeno 12. Decembra 2011

You might also like