Borislav Karajlović – najstariji u najmlađoj grupi

Borislav Karajlović je još prošle godine počeo da trenira u rukometnom klubu „Novi Beograd“. Imao je problem da uskladi školske obaveze sa sportom tako da je početak svoje rukometne karijere prolongirao za ovu jesen. Izuzetno simpatičan dečak koji sa velikom radošću dolazi na svaki trening pravi je primer svojim drugarima iz grupe. Popularni „Bora“ je najstariji član najmlađe grupe u našem klubu koja trenira u osnovnoj školi „Jovan Sterija Popović“. Treneri su još na animacijama zapazili da Borislav igra levom rukom što može da mu bude prednost u daljoj karijeri.

U koju školu ideš i kakav si đak?
– Idem u OŠ ”Jovan Sterija Popović”, u odeljenje III1 i odličan sam đak. Imam sve petice i volim sve predmete, a najviše volim da crtam.

Zbog čega si se odlučio da treniraš rukomet?
– Odlučio sam da treniram rukomet zato što je to najbolji sport i najjeftiniji, ne plaća se mnogo. Ima dosta dobrih igara na treningu i trenera i zato sam odabrao baš taj sport. Treneri su mi se dopali još na animacijama kad su dolazili na časove fizičkog i pokazivali elemente rukometa i zanimljive igrice.

Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
– Najzanimljivije mi je kad radimo vođenje lopte i vežbe za zagrevanje. Naravno, posle toga uvek igramo i rukomet.

Šta misliš o treneru koji te trenira?
– Pa, mislim da je najbolji trener na svetu!

You might also like