Bez “pazara” u Novom Pazaru

Novi Pazar – Novi Beograd 33-30 (18-15)


Mesto odigravanja: Hala Pendik
Broj gledalaca: 200

Sudije: Rilak i Obradović (Kragujevac)

Sedmerci: Novi Pazar 5(5), Novi Beograd 5(5).

Isključenja: Novi Pazar 6 minuta, Novi Beograd 6 minuta

Novi Pazar: Ćosović (15 odbrana), Hamidović 10 (5), Ikić 5, Brunčević 9, Mujčinović, Jolović 5, Dugopoljac 3, Badić, Novalić 1, Crnovrašanin, Pićurica, Ćurkić, Hakić, Bihorac, Paljević.

Novi Beograd: Mirosavljević, Nikolić 3, Čučković, Džolić 6, Laović 2, Radoničić 1, Dubljević 1, Beljin 2, Bijelić 2, Radenković 1, Matičić 7 (5), Pupavac, Dimitrijević (12 odbrana), Stevanović 5.

 

Na otvaranju velelepne hale “Pendik” u Novom Pazaru rukometaši Novog Beograda pognute glave su napustili parket. Domaći rukometaši su slavili razultatom 33-30. Naši momci su izuzetno hrabro odigrali ceo meč i prava je šteta što nisu osvojili bodove. Veći deo utakmice Novi Pazar je bio u vođstvu, najviše u 42. minutu – 26-21. Ni tada se Novobeograđani nisu predavali . Vrlo brzo rezultat je bio izjednačen na 28-28, na samo 6 minuta pre kraja. U samoj završnici domaćini su bili spretniji i reklo bi se srećniji i došli su do pobede. U našim redovima izostao je učinak bekova , gde je samo Džolić opravdao očekivanja. Pored njega svetla tačka u našim redovima bio je pivotmen Lazar Stevanović kao i krilo Nikola Nikolić. Za pobedu u Novom Pazaru potrebno je više raspoloženih igrača.

U 29. kolu Novi Beograd gostuje u Novoj Pazovi.

You might also like