B tim ubedljiv


Junior – Novi Beograd „2″ 25-44 (13-22)

Mesto odigravanja: Hala na DIF-u
Broj gledalaca: 80

Sudije: Milošević, Stamenković

Sedmerci: Junior 2(2), Novi Beograd „2″ 3(3)

Isključenja: Junior 4 minuta, Novi Beograd „2″ 10 minuta

Novi Beograd „2″: Bilbija 4, Puletić (8 odbrana), Milutinović 8, Stanković (7 odbrana), Mladenović 6, Maričić 2, Minić 6, Ivković 2, Antonić 4, Dimitrijević 2, Knežević L, Živojinović 3, Knežević B 7(3).

Igrač utakmice: Milutinović Uroš (Novi Beograd 2)

U okviru vanrednog kola Treće lige Centar Novi Beograd 2 je u gostima do nogu potukao Junior. Konačan razultat od 19 golova prednosti u našu korist odslikava odnos snaga na terenu.

U novu sezonu TRLM Centar naš „B” tim je ušao sa najvišim ambicijama i borbu za prvo mesto koje vodi u Drugu ligu, i za sada svi momci maksimalno ispunjavaju postavljene zadatke trenera Simića i Maksimovića. Protiv Juniora već u uvodnim trenucima utakmce napravljena je visoka prednost koju smo iz minuta u minut samo uvećavali do maksimalnih 19 razlike na kraju utakmice. Čvrsta odbrana sa sigunrim golmanima Puletićem i Stankovićem inicirala je veliki broj kontranapada koje su neumoljivo realizovali krila Mladenović, Knežević i Živojinović. U pozicionom napadu naši bekovi su bili nezaustavljivi i vrlo laku su nalazili rupe u odbrani slabog Juniora.

U Četvrtom kolu Novi Beograd „2″ u subotu (13.10.) gostuje novajliji u ligi Mihajlovcu.

You might also like