Aranđelovac u bojama Novog Beograda

Devojčice zlatne , dečaci srebrni …

…Konačan je bilans završenih državnih prvenstava za devojčice 2002. i dečake 2001. proteklog vikenda u Aranđelovcu.

Na putu do finala, naše devojčice su bile više nego ubedljive. Redom su pobeđene ekipe: Knjaz Miloš, SKBG i Srem. Sa tri pobede izborili smo plasman u finale gde nam je rival bio Taurunum.

Kao i na celom prvenstvu i finale su naše devojčice odigrale izuzetno kvalitetno i bez većih problema savladale komšinice iz Taurunuma. Konačan rezultat bio je 12-6 (7-2). U najbolju postavu prvenstva izabrane su dve naše igračice: levo krilo Aleksandra Tejić, dok je za najboljeg levog beka proglašena Maša Živković. Maša je ujedno i najbolji strelac i igrač prvenstva.

U meču za treće mesto SKBG je savladao Srem posle boljeg izvođenja sedmeraca.

Šampionsku titulu osvojile su: Ivana Ćosić, Marija Tepša, Aleksandra Tejić, Glorija Zelić, Maša Živković, Ana Radonjić, Ivona Bulut, Andrea Savić, Jana Aleksić, Anja Kostić, Nina Vukosavljević. Zlatne devojčice je sa klupe predvodio trener Lazar Stevanović kome je asistirala Milica Čubrilo.

Arandjelovac u bojama Novog Beograda SLIKA   002

Dečaci su ponovili uspeh od prošle godine! U reprizi prošlogodišnjeg finala Crvena Zvezda je bila bolji rival i zasluženo slavila 13-9 (7-4).

Arandjelovac u bojama Novog Beograda SLIKA   003

Dosta stegnut početak naših dečaka zvezdaši su iskoristili da steknu početno vođstvo koje su održavali do kraja prvog poluvremena. U nastavku utakmice bili smo bolji rival. Nekoliko puta smo smanjili razliku na 2 gola zaostatka ali smo tada pravili i početničke greške, a čini se da su i sudijske odluke dosta sputale naše igrače da preokrenu rezultat u svoju korist.

Treće mesto osvojio je Šamot iz Aranđelovca.

Za najboljeg golmana prvenstva proglašen je naš kapiten Dušan Tasić.

Srebrni dečaci Novog Beograda su: Dušan Tasić, Tomislav Knežević, Ranisavljević Milan, Pavlović Luka, Saleta Ognjen, Anđelković Strahinja, Nešić Ignjat, Đerić Luka, Žarković Nemanja, Cvijetić Pavle, Radoičić Uroš, Mrdaković Nenad, Stanić Uroš, Stefanović Ognjen, Jelić Strahinja, Marić Pavle i Mladenović Jovan. Dečake je predvodio Nikola Maksimović.

Arandjelovac u bojama Novog Beograda SLIKA   004

Sa ova dva trofeja zaokružili smo najbolju sezonu u istoriji kluba!

PODSEĆAMO NA OVOSEZONSKE USPEHE:

– Dečaci 1999 i 2000 prvaci Srbije

– Dečaci 2001 drugi u Srbiji

– Dečaci 2000 i 2001 šampioni Beograda

– Dečaci 1999 drugi u Beogradu

– Dečaci 2003. Šampioni Beograda

– Dečaci 2002. Visešampioni Beograda

– Devojčice 2002 šampionke Srbije i Beograda

– Devojčice 2001. druge u Beogradu

– Devojčice 2003 vicešampionke Beograda

– I još mnoštvo trofeja sa turnira kod nas i inostranstvu!!!

“SA NOVIM BEOGRADOM U NOVE POBEDE” !!!

You might also like