Ana Radonjić – rukometni klikeraš

Ana Radonjić je jedna od naših članica koja je u ženskoj grupi Novog Beograda od njenog samog osnivanja. Iako je jedna od najmlađih u ekipi Ana je od samog početka skrenula pažnju na sebe preciznom levicom. Na svaki trening dolazi sa širokim osmehom a pleni svojom razdraganošću. Takođe, vrlo brzo kapira sve trenerove zahteve a zbog nekih poteza na treningu stiče se utisak da trenira neuporedivo duže. U razgovoru s njenom majkom saznali smo da ne propušta da odgleda nijednu rukometnu utakmicu na televiziji s kojih skida razne rukometne cake i s velikim uspehom ih primenjuje na treningu. Pravi rukometni klikeraš. Pre rukometa bavila se folklorom a u slobodno vreme voli da vozi bicikl i rolere.

U koju školu ideš i kakav si đak?
– Idem u školu „Jovan Sterija Popović“, drugi sam razred i odličan sam đak. Od predmeta moji favoriti su matematika, fizičko i likovno, ali uživam kada učim i ostale predmete.

Zbog čega si se odlučila da treniraš rukomet?
– Volim sve igre sa loptom. Kada sam na rukometnoj animaciji u mojoj školi videla o kakvom je sportu reč odmah sam odlučila da počnem da ga treniram. Rukomet je zanimljiv i dinamičan sport. Nikada nam nije dosadno i zbog toga sa uživanjem idem na svaki trening. Inače, rukomet je prvi sport u kojem sam se okušala. Zavolela sam ga od samog početka i sigurna sam da ću ga dugo, dugo trenirati.

Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
– Obožavam kada šutiramo sedmerce, ali i kada igramo. Od vežbi najviše volim kada radimo razna istezanja i kada igramo igrice s loptom.

Šta misliš o trenerima koji te vode?
– Trener je super. Iako je mnogo stariji od nas odlično se razumemo i sarađujemo.

You might also like