Aleksandar Laović

Aleksandar Laović , koji igra na poziciji levog beka  je naš najstariji prvotimac. Popularni „Lale“ kako ga svi u rukometnim krugovima znaju je igrač zbog koga publika hrli u dvoranu Pinki. Skok šut kakav se retko viđa na našim terenima je njegov zaštitni znak.

Šta misliš o sastavu Novog Beograda u ovoj sezoni?
Ono što je sigurno jeste da se ekipa Novog Beograda oslanja na mlade i perspektivne igrače. Dva bitna igrača su napustila klub, ali nekoliko novih se trude da taj nedostatak otklone. Trebalo nam je vremena da konsolidujemo redove, ali mislim da smo na dobrom putu da stavimo svima do znanja da sa ekipom Novog Beograda nema šale, u kakvom god da je sastavu.

Koji je cilj Novog Beograda u Prvoj ligi?
Što bolji plasman, naravno. I što je moguće bolja igra, jer veliki broj gledalaca koji dolazi da gleda naše utakmice, a mi im se moramo zahvaliti atraktivnim rukometom. A nadam se i da se nećemo predugo zadržavati u Prvoj ligi i da ćemo nastaviti u stilu prethodne dve sezone.

Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u odnosu na ostale ekipe u Prvoj ligi?
Mladost, entuzijazam. Mladi igrači, mladi treneri, svi gladni uspeha i dokazivanja. Da ne spominjem brzu igru, po kojoj smo postali veoma poznati. U ovoj ligi igraju uglavnom ozbiljni igrači, što je još jedan motiv više da ova ekipa bude svakim danom sve bolja i bolja.

Sledeći protivnik nam je ekipa Bane iz Raške?
U Prvoj ligi je svako gostovanje ozbiljna i teška utakmica i svaki bod osvojen na strani je veliki uspeh. Ekipa Bane iz Raške je, kao i mi, debitant u Prvoj ligi, pa se nadamo da će ovaj derbi ipak pripasti nama i tako nas priblližiti samom vrhu tabele. Njihove utakmice su uglavnom dobro posećene, tako da moramo računati na dodatnu motivaciju protivnika.

You might also like