5. kola LMK

Novi Beograd A – Šamot 23:6 (11:4)

Novi Beograd: Radisavljević (11 odbrana i sedmerac), Stojanović 2, Pisarić 4, Mazalica 3, Starčević 4, Daljević 6, Kristić, Nenadović 3, Anđelković 1.

Kao i u predhodnoj utakmici,naš sastav nije bio kompletan. Što zbog školskih ekskurzija,sto zbog porodičnih obaveza,naša ekipa je nastupila sa samo 9 igrača.

Opet loš početak naših momaka, lako smo gostima dozvolili da u uvodnim minutima povedu sa dva gola razlike 3:1, ali ipak dolazi do ozbiljnosti u našim redovima i serijom od 10:1, odlazimo na poluvreme sa prednošću od 7 golova prednosti. U nastavku meča naši momci igraju još ozbiljnije i sa par lakih golova iz kontranapada, preko brzonogog Starčevića Novi Beograd povećava svoju prednost. Treba istaći da je odbrana u drugom poluvremenu bila jako dobra što potvrđuje i to das mo u tom periodu primili samo 2 gola.Tokom celog meča u napadu je fenomenalno funkcioonisao tandem Pisarić- Daljević, za koji gosti nisu imali rešenje. Napomenimo i to da trener Simić dao šansu svim igračima i da su je oni maksimalno iskoristili.

Sledeće kolo igramo protiv Rukobela, utakmica koja će verovatno odlučivati o prvaku grupe A.

You might also like