2 zlata na trofeju “Rastimo”

Veliki uspeh ostvarili su dečaci našeg kluba rodjeni 2003.god., kao i njihovi godinu dana mladji drugari, osvojivši zlatne medalje. U grupnoj fazi takmicenja generacija 2003. ostvarila je pobede protiv ekipa “Potisje-Pleteks” iz Ade 25:17 i “Vojvodine” iz Novog Sada 21:7. Službenim rezultatom 10:0 pobedjena je ekipa “ZSK” iz Žablja. U finalnom delu turnira ubedljivo je savladana ekipa “Banatul-a” iz Rumunije rezultatom 23:12 i ekipa “Adut-a” 16:7 iz Novog Sada. Uz veliku podrsku roditelja, prijatelja, navijaca i rodbine na svakoj utakmici naši dečaci su požrtvovanom, disciplinovanom i hrabrom igrom dominirali na terenu.

Zlatne medalje osvojili su: Bandžov Ignjat, Brajtigam Milutin, Vraneš Danilo, Djurović Luka, Isailović Marko, Isailović Petar, Lakić Matija, Macura Vladan, Milanović Pavle, Mijatović Petar, Mijić Mihajlo i Pešikan Vuk.

U konkurenciji dečaka 2004.god. redom su padali sledeći protivnici “Temerin” rezultatom 17:8, “Vojvodina” 17.14, “Sloga” iz Futoga 17:10, uz nerešen rezultat 8:8 protiv ekipe “Potisje-Pleteks” iz Ade. Iako oslabljeni zbog bolesti i izostanaka nekoliko dečaka, sjajnom igrom, borbenošću i podrškom sa tribina ekipa je izborila tesno, ali zasluženo 1.mesto.2 zlata na trofeju "Rastimo"

Pohvale zaslužuju Zarić Marko, Zlatković Jovan, Ilić Nikola, Milenković Djordje, Karlović Andrej, Ranisavljević Marko, Pantelić Aleksa, Nosović Ognjen i Šavija Mihajlo.

Turnir je dečacima poslužio kao dobra provera za nastavak takmičenja u Dečijoj ligi RSB-a u kojem ekipa “Novi Beograd” trenutno zauzima vodeću poziciju 4 kola pre kraja, bez izgubljenog boda, dok ekipa “NBGD” čvrsto stoji na poziciji broj 6.

Obe ekipe do trofeja predvodio je trofejni trener Miloš Čučković

Najstariji dečaci 2000. voljom žreba bili su u grupi sa osvajačima turnira RD Loka 1 iz Slovenije. Odličan otpor i poraz 18-13 nisu bili dovoljni za medlaju jer je samo pobednik grupe išao u borbu za trofej. Ostalih 5 utakmica pobedili smo ubedljivo i zauzeli 4. mesto na turniru.

You might also like