„Kontrom” do pobede na Banjici

Rukometaši Novog Beograda u ligi mlađih kategorija grada Beodrada u konkurenciji igrača rođenih 1991. i mlađih ostvarili su u pregrejanoj i zagušljivoj dvorani Sportskog centra „Voždovac” na Banjici novu pobedu, ukupno treću. Na ovoj utakmici, uostalom kao i na prethodnoj sa Sinđelićem, već u ranoj fazi igre, tačnije od sedmog minuta prvog poluvremena i rezultata 3:3, Novobeograđani su počeli da prave prednost koja je na kraju ovog dela igre (inače, igralo se 2X25 minuta) iznosila sedam golova.

U drugom poluvremenu naši su održavali stečenu prednost uvećavši je za još jedan pogodak. Konačan rezultat bio je 27:19 za momke sa Novog Beograda.

Kuriozitet susreta na Banjici bio je da su se u listu strelaca upisali svi igrači Novog Beograda izuzev golmana i povređenog Nikolića pri čemu je svoje golgetersko veče imao Marković sa šest pogodaka postignutih, uglavnom iz kontranapada…

 

Teren: dvorana „Voždovac” na Banjici

Gledalaca: 50

Sudije: Lalović i Trajanović

 

VOŽDOVAC: Grba, Jakšić, Stamenković, Stojković, Sekulić, Jelovac, Dimkovski 3, Sinđelić 7, Todorović 3, Bajić 4, Ležaja 1, Vojinović, Miladinović, Miletić, Radeka, Ristić. Trener: Vukojević.

 

NOVI BEOGRAD: Stojanović, Bajalović, Bijelić 3, Bjeloš 1, Marković 6, Popović 1, Nikolić, Mandić 4, Dubljević 2, Redžepagić 2, Matičić 2, Radenković 3, Vrbaški 3. Trener: Maksimović.

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 19. maja 2009

You might also like