„Klub kartica“

Poštovani prijatelji kluba,

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vam predstavimo projekat rukometnog kluba Novi Beograd – „Klub kartica“

Zahvaljujući izuzetnim rezultatima kluba, u svim selekcijama u predhodne četiri godine, stekli smo brojna poznanstva i prijateljstva. To je motivisalo rukovodstvo da realizuje projekat koji će članove, roditelje, navijače i prijatelje kluba nagraditi za njihovu vernost, pri čemu će i klub od toga imati izvesne koristi.

              U saradnji sa preko 60 firmi dajemo mogućnost svakome ko poseduje „Klub karticu“ da ostvari popuste za kupljenu robu ili usluge. Na ime godišnje članarine, koja iznosi 3.000,oo dinara (250,oo dinara za svaki mesec), postajete vlasnik „Klub kartice“. Pored kartice na kojoj će pisati vaše ime i prezime, dobijate i brošuru sa firmama u kojima možete realizovati ugovorene popuste. Potrebno je samo da ponesete vašu „Klub karticu“ sa sobom. „Klub kartica“ važi tokom cele 2014. godine i možete je koristiti neograničeno.

             Tokom realizacije projekta trudili smo se da u ponudi imamo, pored velikog broja firmi, i veliki izbor različitih delatnosti tako da smo sigurni da će vlasnici „Klub kartice“ svakako naći nešto korisno za sebe.

Bitno je istaći da je cilj projekta da se uplatom godišnje članarine, pomogne finansiranje kluba, pre svega škole rukometa.

Ovde možete pogledati spisak firmi gde možete ostvariti popust.
Preuzmite brošuru sa spiskom preko 60 firmi prijatelja „Klub kartice“ (PDF- 4.01 MB)

Svako ko želi da postane vlasnik kartice može ovde preuzeti primerak uplatnice (PDF – 28 KB)


Uprava kluba


You might also like