„Delta siti“ u bojama Novog Beograda

Nastavljeno je odbojavanje do početka Evropskog prvenstva za rukometaše u našoj zemlji koje će od 13. do 29. januara 2012. u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu okupiti evropsku rukometnu elitu. U utorak, 6. decembar, u „Delta sitiju“ na Novom Beogradu, 40 dana pred početak šampionata Starog kontinenta, održan je fantastičan događaj u kojem se briljirali rukometaši i rukometašice Novog Beograda a na kojem su, između ostalih, prisustvovali jedan od najboljih golmana u istoriji ženskog rukometa Dragica Đurić, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković…
Četrdesetak članova našeg kluba u dresovima i forcevima Novog Beograda „obojili“ su u crveno drugi sprat „Delta sitija“, pokazavši zavidno rukometno umeće ali i znanje o evropskim šampionatima. U takmičenju u šutiranju sedmeraca u parovima trijumfovali su Nikola Karleuša i Uroš Nenadović koji su nakon pet serija bili nepogrešivi, svaki put savladavši odličnog golmana Studentskog grada Stefana Krajčinovića, koji je imao čast da brani sedmerce. Ozbiljnost takmičenju u sedmercima dao je i naš međunarodni sudijski par Vanja Antić, Jelena Jakovljević koji se pobrinuo da sve protekne regularno i po pravilima. Za pobedu Nikola i Uroš su dobili na poklon dresove reprezentacije Srbije.
Nakon šutiranja sedmeraca članovi našeg kluba podeljeni u šest grupa po pet članova takmičili su se u kvizu znanja o evropskim prvenstvima. Na pitanja su odgovarali na tablama, a nakon velike borbe trijumf je odnela ekipa u sastavu Dunja Nosović, Katarina Janković, Katarina Popović, Anja Penić i Ana Radonjić koje su kao nagradu dobile lopte. Loptu, kao specijalnu nagradu, dobila je i Ivona Bulut.
Sam događaj uveličala je i plesna grupa „Fly“ koja je u pauzama programa na impozantan način demonstirala ogromnu plesnu veštinu. Nakon jednog sata nezaboravnog druženja puni utisaka rastali smo se dobivši kao klub pohvale od organizatora ovog događaja na brojnosti, umeću i znanju koje smo prikazali.

You might also like