x

x

Aleksandar Roganović i RK Novi Beograd produžili saradnju!

RK NBGD

03. Maj 2024.

Nakon ulaska seniora u Super B ligu, rukovodstvo Novog Beograda je vrlo brzo uradila najvažniji posao – produženje saradnje sa trenerom Aleksandrom Roganovićem. Popularni „Acko“ nakon dve uspešne sezone nastvalja saradnju i rad se seniorima našeg kluba kojima predstoje još dve utakmice u okviru Prve Lige Beograd gde smo ubedljivo osvojili prvo mesto. Nakon produžetka saradnje Roganović je izjavio sledeće:

- Na obostrano zadovoljstvo posle dve uspešne sezone sam produžio saradnju sa klubom na još godinu dana , i smatram da će naredna sezona biti veliki izazov za ovu mladu ekipu i za mene kao trenera a naravno i za sam klub koji funkcioniše na jedan vrlo profesionalan način.

Molimo Vas za kratak osvrt na ovu sezonu i ono što nas čeka u Super B ligi:

- Mislim da smo ovu sezonu u kojoj je ostalo još dva kola do kraja praktično završili na jedan ubedljiv način. Plasman u Super B ligu smo ostvarili tri kola pre završetka lige, a cilj nam je i da ligu završimo sa svim pobedama što bi nam bila jedna velika nagrada za sav trud i rad. Najveće zasluge pripadaju našim igračima koji su svojim odnosom i igračkim kvalitetom pokazali da apsolutno zaslužuju da se sledeće sezone takmiče u Super B ligi, a naravno i samoj organizacija kluba koja funkcioniše na jedan poseban i profesionalan način. Što se tiče ambicija u narednoj sezoni, smatram da se uz par pojačanja možemo boriti ne samo za opstanak već i za neki viši plasman, jer ovaj klub to zaslužuje. Uskoro još pojačanja u stručnom štabu…

S' Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2