Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Intervjui

Andrea Savić – fizičke predispozicije za desetku

andrea-savic-intervjuAndrea Savić je jedna od mnogih pridošlica u naš klub nakon zimskih animacija. Zapazili smo je u Osnovnoj školi „Mladost“ po odličnim fizičkim predispozicijama. Izrazito je visoka, viša i od većine od nje starijih igračica, robusne je građe i jaka kao stena.

Opširnije...

Stefan Radoničić – povratak na staze uspeha

Stefan Radoničić – povratak na staze uspehaNajbolji igrač juniorskog prvenstva Srbije 2008, najbolji igrač međunarodnog turnira u Pragu 2006, učešće na kadetskom prvenstvu Evrope u Češkoj 2008, i još sijaset pojedinačnih nagrada... To sve stoji u biografiji Stafana Radoničića u mlađim kategorijama. Pehovi sa povredama i česte promene klubova usporile su razvoj ovog momka. Član je Novog Beograda od početka tekuće sezone. Verujemo da je na putu povratka na staze uspeha. Za sada samo na momente pokazuje svoj raskošan talenat . Svi u rukometnom klubu Novi Beograd imaju strpljenje za Stefana i očekujemo da bljesne sledeće sezone kada je planiran napad na Super ligu.

Prčitajte intervju sa Stefanom:

Šta misliš o sastavu Novog Beograda u prolećnom delu sezone?

- Smatram da smo sakupili sve kockice koje će se do početka sledeće sezone idealno uklopiti. Iz utakmice u utakmicu napredujemo.

Šta su prednosti a šta mane Novog Beograda u odnosu na druge ekipe u Prvoj ligi?

- Najveća prednost su svakako naše godine, a paradoksalno nam je to i najveća mana. Mali broj naših igrača ima iskustvo igranja u Prvoj ligi, ali većina je bila veoma uspešna u mladjim uzrastima, što je takodje vrlo vazno. Iz svake utakmice izvlačimo pouke i učimo na greškama, popravljamo svaki segment igre i svakodnevno treniramo za razliku od većine drugih ekipa u ligi.

Opširnije...

Još članaka...

Strana 10 od 35

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas